Moulinex DJ750 (Masterchef 750) - Instrukcja obsługi - Strona 9

Spis treści:
44
ČIŠĆENJE UREĐAJA
POHRANA
RECIKLIRANJE
•
Uvijek isključite uređaj prije čišćenja kućišta
(A)
.
• Ne uranjajte kućište u vodu i nemojte uključivati
uređaj pod tekućom vodom. Čistite kućište
vlažnom krpom. Temeljito osušite.
• Držač nastavaka
(D)
, nastavci
(E1, E2, E3, E4, E5)
i nastavak za pohranu
(F)
se mogu prati u perilici
posuđa u gornjoj košari na „ECO“ ili „ISPIRANJE“
programima.
• Oprezno rukujte nastavcima jer su noževi
iznimno oštri.
• Ukoliko se nastavci oboje, primjerice zbog mrkve,
istrljajte ih krpom namočenom u jestivo ulje a
zatim pristupite uobičajenom čišćenju.
• Svi nastavci
(E1, E2, E3, E4, E5*)
se mogu
pohraniti u uređaju.
Poslažite nastavke jedan u drugi (Fig. 10) i
postavite ih u otvor s prednje strane držača
(D)
(Fig. 11). Nastavak za pohranu
(F)
uklopite na držač
(D)
s nastavcima (Fig. 11).
• Pohrana priključnog voda: gurnite priključni vod
u spremnik koji je predviđen za tu namjenu
(SPREMNIK PRIKLJUČNOG VODA) (Fig. 12).
ELEKTRONIČKI ILI ELEKTRIČNI PROZVOD NA KRAJU VIJEKA TRAJANJA
Vaš uređaj je dizajniran za višegodišnju uporabu.
Međutim, jednom kada se odlučite zamijeniti ga, ne odlažite ga u normalan otpad ili u prirodu, već ga
odnesite na mjesto za prikupljanje sličnog otpada.
Sudjelujmo u zaštiti okoliša!
Vaš uređaj sadrži brojne vrijedne materijale koji se mogu reciklirati i ponovno
uporabiti.
Odnesite uređaj na mjesto predviđeno za odlaganje sličnog otpada.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Podsumowanie
13 A Silnik B Przycisk włączenia/wyłączenia C Popychacz D Zasobnik stożków/kominek E Stożki E1 Stożek do tarcia grubego (czerwony) E2 Stożek do tarcia drobnego(pomarańczowy) OPIS URZĄDZENIA ZASADY BEZPIECZEŃSTWA E3 Stożek do krojenia grubego(ciemnozielony) E4 Stożek do krojenia cienkiego(jasnozielon...
14 OBSŁUGA Stożek „tarcie grube” E1 (czerwony) Stożek „tarcie drobne” E2 (pomarańczowy) Stożek „krojenie grube” E3 (ciemnozielony) Stożek „krojenie cienkie” E4 (jasnozielony) * Stożek „ucieranie” E5 (żółty) MarchewCukiniaZiemniakiOgórkiPaprykaCebulaBuraczkiKapusta (biała/czerwona)JabłkaParmezanGruye...
15 PRZEPISY STOŻKI PRZYGOTOWANIE SKŁADNIKI ZALECENIA Stożek ciemnozielony KROJENIE GRUBE (E3) Zapiekanka ziemniaczana (dla 4 osób) 800 g ziemniaków, 250 ml mleka, 200 ml płynnej śmietanki, 1 ząbek czosnku, 2 żółtka, 100 g sera gruyere, sól i pieprz. Pokroić ziemniaki za pomocą stożka „krojenie grube...