Miele DGC 7450 - Instrukcja obsługi

Miele DGC 7450

Miele DGC 7450 – Instrukcja obsługi, czytaj za darmo online w formacie PDF. Mamy nadzieję, że to pomoże rozwiązać wszelkie problemy, które mogą się pojawić. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego.

1 Strona 1
2 Strona 2
3 Strona 3
4 Strona 4
5 Strona 5
6 Strona 6
7 Strona 7
8 Strona 8
9 Strona 9
10 Strona 10
11 Strona 11
12 Strona 12
13 Strona 13
14 Strona 14
15 Strona 15
16 Strona 16
17 Strona 17
18 Strona 18
19 Strona 19
20 Strona 20
21 Strona 21
22 Strona 22
23 Strona 23
24 Strona 24
25 Strona 25
26 Strona 26
27 Strona 27
28 Strona 28
29 Strona 29
30 Strona 30
31 Strona 31
32 Strona 32
33 Strona 33
34 Strona 34
35 Strona 35
36 Strona 36
37 Strona 37
38 Strona 38
39 Strona 39
40 Strona 40
41 Strona 41
42 Strona 42
43 Strona 43
44 Strona 44
45 Strona 45
46 Strona 46
47 Strona 47
48 Strona 48
49 Strona 49
50 Strona 50
51 Strona 51
52 Strona 52
53 Strona 53
54 Strona 54
55 Strona 55
56 Strona 56
57 Strona 57
58 Strona 58
59 Strona 59
60 Strona 60
61 Strona 61
62 Strona 62
63 Strona 63
64 Strona 64
65 Strona 65
66 Strona 66
67 Strona 67
68 Strona 68
69 Strona 69
70 Strona 70
71 Strona 71
72 Strona 72
73 Strona 73
74 Strona 74
75 Strona 75
76 Strona 76
77 Strona 77
78 Strona 78
79 Strona 79
80 Strona 80
81 Strona 81
82 Strona 82
83 Strona 83
84 Strona 84
85 Strona 85
86 Strona 86
87 Strona 87
88 Strona 88
89 Strona 89
90 Strona 90
91 Strona 91
92 Strona 92
93 Strona 93
94 Strona 94
95 Strona 95
96 Strona 96
97 Strona 97
98 Strona 98
99 Strona 99
100 Strona 100
101 Strona 101
102 Strona 102
103 Strona 103
104 Strona 104
105 Strona 105
106 Strona 106
107 Strona 107
108 Strona 108
109 Strona 109
110 Strona 110
111 Strona 111
112 Strona 112
113 Strona 113
114 Strona 114
115 Strona 115
116 Strona 116
117 Strona 117
118 Strona 118
119 Strona 119
120 Strona 120
Strona: / 120

Spis treści:

  • Strona 2 – Spis treści; Język
  • Strona 3 – Minutnik; Wstrzymywanie procesu w programie Gotowanie na parze; Gotowanie na parze; Korzystanie z Gotowanie na parze
  • Strona 4 – Korzystanie z Pieczenie Plus
  • Strona 5 – Serwis
  • Strona 6 – Wskazówki bezpieczeństwa i ostrzeżenia; Użytkowanie zgodne z przeznaczeniem; Ten piekarnik parowy jest przeznaczony do stosowania w gospo-
  • Strona 7 – Dzieci w gospodarstwie domowym
  • Strona 8 – Bezpieczeństwo techniczne
  • Strona 10 – Prawidłowe użytkowanie
  • Strona 12 – Dla urządzeń ze stali szlachetnej obowiązuje:; Czyszczenie i konserwacja
  • Strona 13 – Wyposażenie
  • Strona 14 – Ochrona środowiska naturalnego; Utylizacja opakowania
  • Strona 15 – Przegląd; Piekarnik parowy
  • Strona 16 – Elementy sterowania; OK
  • Strona 17 – jest umieszczony; Wyświetlacz; wyświetlane jest; Przyciski dotykowe
  • Strona 18 – Przyciski dotykowe pod wyświetlaczem; i nacisnąć ten przycisk dotykowy. Zaczyna się on; zostały wybrane ręczne ude-
  • Strona 19 – kowy; Symbole; Symbol
  • Strona 20 – Zasady obsługi; Wybieranie punktu menu
  • Strona 21 – Zmiana programu; Wprowadzanie liter; Aktywacja MobileStart
  • Strona 22 – Zasysanie wody; W programach; wyświetlane jest we-; wyłącznie świeżą, zimną; Potwierdzić za pomocą
  • Strona 23 – Tabliczka znamionowa; - instrukcja użytkowania i montażu do; Prowadnice boczne
  • Strona 24 – Blacha do pieczenia HBB 71:; zawsze; należy wsunąć blachę uniwer-; Wysuwy FlexiClip HFC 71
  • Strona 25 – Montaż i demontaż wysuw FlexiClip; Niebezpieczeństwo zranień przez; Nie rozkładać; wysuw FlexiClip pod-
  • Strona 26 – Okrągłe formy do pieczenia; nadaje się dobrze do; perforowana blacha
  • Strona 27 – Pojemnik do gotowania na parze; blachę uniwersalną na; Wyposażenie z emalią katalityczną
  • Strona 28 – Zabezpieczenia; Blokada uruchomienia
  • Strona 29 – Pierwsze uruchomienie; czym swojego urządzenia; Dostępność połączenia Wi-Fi; lub z Google
  • Strona 30 – Ustawienia podstawowe
  • Strona 32 – Ustawienia; Przegląd ustawień; Punkt menu; * Ustawienie fabryczne
  • Strona 34 – Wskazania; Data
  • Strona 35 – Głośność
  • Strona 36 – Melodie; Jednostki; Waga; Booster
  • Strona 37 – Temperatury proponowane; Przedłużenie pracy wentylatora
  • Strona 38 – CO
  • Strona 40 – Bezpieczeństwo; Blokada przycisków
  • Strona 41 – Wybrać przycisk dotykowy
  • Strona 42 – Wersja oprogramowania; Tryb pokazowy; Ustawienia fabryczne
  • Strona 43 – Korzystanie z funkcji Minutnik; Ustawianie czasu minutnika; Zmiana czasu minutnika; Kasowanie czasu minutnika
  • Strona 44 – Menu główne i podmenu; Menu
  • Strona 46 – Wskazówki dotyczące oszczędzania energii; Procesy przyrządzania
  • Strona 47 – - W przypadku procesów przyrządzania; Dopasowywanie ustawień; lub; Tryb oszczędzania energii
  • Strona 48 – Obsługa
  • Strona 49 – Uzupełnianie wody; Zmiana temperatury
  • Strona 50 – Ustawianie czasów przyrządzania
  • Strona 51 – Przerywanie procesu przyrządzania
  • Strona 53 – Rozgrzewanie
  • Strona 54 – Szybkie schładzanie; Utrzymywanie ciepła
  • Strona 55 – Crisp function; Włączanie Crisp function
  • Strona 57 – Wsunąć; Warzywa
  • Strona 58 – Ryby; - Odpadki pozostałe z oprawiania ryb jak
  • Strona 59 – Mięso; Przygotować mięso tak jak zwykle.; Ryż; Zebrany sok można wyko-
  • Strona 60 – W programie; Odpowiednie produkty; lepiej wyrastają z ude-; pieczeniu tłustego mięsa; Skorzystać z dołączonych; Pierwsze uderzenie
  • Strona 61 – Uderzenia pary sterow. czasowo
  • Strona 62 – Kategorie; Wskazówki użytkowe
  • Strona 63 – Pozostałe zastosowania; Rozmrażanie; Wskazówki; Suszenie
  • Strona 64 – Wyjmowanie suszu; Podgrzewanie naczyń
  • Strona 65 – Wybrać; Wybrać czas wyrastania.; Wybrać; Wybrać; Pieczenie delikatne
  • Strona 66 – Pasteryzacja
  • Strona 67 – Pasteryzacja owoców i ogórków; Wyjmowanie słoików po pasteryzacji
  • Strona 68 – - Te głęboko mrożone produkty można
  • Strona 69 – Programy własne; Tworzenie programów własnych
  • Strona 70 – Zmiana etapów programu
  • Strona 71 – Zmiana nazwy
  • Strona 72 – Pieczenie wypieków; Porady dotyczące wypieków; - Ciasta w formach prostokątnych lub; Stosowanie papieru do pieczenia
  • Strona 74 – Pieczenie mięs
  • Strona 76 – Grillowanie; Porady dotyczące grillowania; - Wstępne rozgrzewanie jest konieczne; Wybieranie temperatury
  • Strona 77 – W przypadku mięsa
  • Strona 79 – Czyszczenie uszczelki; nie wyjmować uszczelki.; Czyszczenie naczyń do gotowania; Czyszczenie będzie ła-
  • Strona 81 – Usuwanie zabrudzeń z przypraw, cukru itp.; Dokładnie spłukać tylną ściankę.; Usuwanie zabrudzeń z oleju i tłuszczu
  • Strona 82 – Odparowanie wody resztkowej
  • Strona 83 – Konserwacja; Namaczanie
  • Strona 84 – Odkamienianie
  • Strona 85 – Przygotowanie procesu odkamieniania; faza działania
  • Strona 86 – zimną; Kończenie procesu odkamieniania
  • Strona 87 – Zdejmowanie drzwiczek; Otworzyć całkowicie drzwiczki.
  • Strona 88 – Rozbieranie drzwiczek; lekko; wewnętrzną szybę
  • Strona 89 – Podważyć; środkową szybę
  • Strona 90 – Zakładanie drzwiczek
  • Strona 91 – Demontaż ścianki tylnej; Montaż
  • Strona 93 – Funkcje
  • Strona 94 – System wytwarzania pary jest uszkodzony.; Pompa systemu wytwarzania pary jest uszkodzona.
  • Strona 96 – Gwarancja
  • Strona 97 – Instalacja; Wymiary do zabudowy; Wymiary podane są w mm.; Zabudowa w szafce stojącej lub w szafce podblatowej
  • Strona 99 – Przyłącza i wentylacja; Widok z przodu
  • Strona 100 – Zabudowa piekarnika parowego
  • Strona 101 – Podłączenie elektryczne; Niebezpieczeństwo zranień!; do gniazda; , po stronie instalacji musi; dane przyłączeniowe
  • Strona 102 – Tabele ustawień
  • Strona 103 – Wyroby mączne
  • Strona 104 – Ciasto ucierane; CF
  • Strona 105 – Ciasto zagniatane
  • Strona 106 – Ciasto drożdżowe
  • Strona 107 – Ciasto serowo-olejowe; Ciasto biszkoptowe
  • Strona 108 – Ciasto ptysiowe, ciasto francuskie, wypieki z białka
  • Strona 109 – Pikantne przekąski; Potrawa
  • Strona 110 – Wołowina; Burgery, kotlety mielone
  • Strona 111 – Cielęcina
  • Strona 112 – Wieprzowina; Kiełbasa pieczona
  • Strona 113 – Jagnięcina, dziczyzna
  • Strona 115 – Informacje dla instytutów testowych; Wsunąć blachę uniwersalną na poziom 1.; i ustawić temperaturę.
  • Strona 116 – Potrawy testowe
  • Strona 117 – Klasa efektywności energetycznej; - Pomiar odbywa się w programie; Karta produktu do piekarników dla gospodarstw domowych
  • Strona 118 – Dane techniczne; Deklaracja zgodności; nazwy produktu lub numeru fabrycznego; Prawa autorskie i licencje dla modułu komunikacyjnego
Ładowanie instrukcji

Instrukcja użytkowania i montażu
Piekarnik parowy

Proszę

koniecznie

przeczytać instrukcję użytkowania i montażu przed

ustawieniem – instalacją – pierwszym uruchomieniem. Dzięki temu
można uniknąć zagrożeń i uszkodzeń.

pl-PL

M.-Nr 12 829 150

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 2 - Spis treści; Język

Spis treści 2 Wskazówki bezpieczeństwa i ostrzeżenia .............................................................. 6 Ochrona środowiska naturalnego ............................................................................. 14 Przegląd ................................................................

Strona 3 - Minutnik; Wstrzymywanie procesu w programie Gotowanie na parze; Gotowanie na parze; Korzystanie z Gotowanie na parze

Spis treści 3 Twardość wody ............................................................................................................... 38 Wysokość n.p.m. ............................................................................................................ 40 Bezpieczeństwo .................

Strona 4 - Korzystanie z Pieczenie Plus

Spis treści 4 Pieczenie Plus ................................................................................................................ 60 Korzystanie z Pieczenie Plus   ................................................................................. 60 Programy automatyczne ...................

Inne modele Miele

Wszystkie inne Miele