Scarlett SC-343 - Instrukcja obsługi - Strona 17

Scarlett SC-343 Kuchenka parowa – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 21
Ładowanie instrukcji

IM005

www.scarlett.ru

SC-343

31

LIHA

MUNAD

Paigutage lett auruti anumasse. Asetage munad letile, lisage reservuaari vett ja sulgege kaas. Ühendage auruti

vooluvõrguga, paigaldage vastav valmistamisaeg, seejärel süttib märgutuli. Aja möödudes kostab helisignaal ,
märgutuli kustub, auruti lülitub automaatselt välja.

Toiduaine

Kaal (g)/kogus

Ligikaudne valmistamisaeg, (min)

Muna koores

Poolpehme muna keetmiseks

Muna kõvaks keetmiseks

1-12 tk
1-12 tk

15-18
19-22

Omlett

Lööge kaussi lahti kuus muna ja lisage 2 spl piima,
soola ja pipart maitse järgi. 10-12 min pärast segage
mune.

20-22

PUHASTUS JA HOOLDUS

Eemaldage auruti vooluvõrgust ja laske sellel täielikult maha jahtuda.

Valage vesi veereservuaarist ja kondensvee kogumiseks aluselt.

Vee ülejäägid võib välja valada vee sissevooluava kaudu, pöörates auruti ümber.

Peske kaas, kondensvee kogumiseks alus ja kõik anumad sooja seebiveega (võib panna nõudepesumasinasse

ülemisesse korvi), loputage hoolikalt ja kuivatage.

Peske reservuaar sooja seebiveega, loputage hoolikalt ja pühkige üle kuiva riidega.

Ärge kasutage abrasiivseid puhastusvahendeid ega organilisi lahusteid.

Pärast 7-10 keetmist (sõltuvalt vee karedusest) lisage reservuaari soovitatud vahendit katlakivi
eemaldamiseks(jälgige täpselt instruktsiooni pakendil) ja täitke veega maksimaalse tasemeni.

Kütteelemendi pealt katlakivi eemaldamisel ärge asetage anumad reservuaari peale ja ärge katke seda kaanega.

Lülitage auruti vooluvõrku. Paigaldage taimer umbes 20 min. Peale auruti väljalülitamist (taimeri järgi) lülitage

see vooluvõrgust välja.Enne vee äravalamist lubage soojenduselemendil täielikult maha jahtuda. Peske
soojenduselement ja reservuaari mitu korda külma veega ja kuivatage.

HOIDMINE

Enne hoiule panekut veenduge, et seade on vooluvõrgust eemaldatud ja on täielikult maha jahtunud.

Täitke nõudmised PUHASTUS JA HOOLDUS.

Hoidke seadet jahedas kuivas kohas.

LV

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA

DROŠ BAS NOTEIKUMI

Pirms ier ces ekspluat cijas uzman gi izlasiet sto ekspluat cijas instrukciju, lai izvair tos no boj jumu rašan s

lietošanas laik un saglab jiet to k izzi

ņ

as materi lu.

Pirms pirmreiz

ē

j s iesl

ē

gšanas p rbaudiet, vai ier ces tehniskie raksturojumi, kas nor d ti uz uzl mes, atbilst

elektrot kla parametriem.

Nepareiza ier ces lietošana var rad t t s boj jumus, materi lus zaud

ē

jumus un lietot ja vesel bas kait

ē

jumus.

Izmantot tikai sadz ves vajadz b m, atbilstoši Lietošanas instrukcijai. Ier ce nav paredz

ē

ta r pnieciskai

izmantošanai.

Vienm

ē

r atvienojiet ier ci no elektrot kla, ja J s to neizmantojat.

Neievietojiet ier ci un barošanas vadu den vai k d cit š

ķ

idrum . Ja tas ir noticis nekav

ē

joties atvienojiet ier ci

no elektrot kla, pirms t l kas ier ces izmantošanas p rbaudiet t darbasp

ē

ju un droš bu pie kvalific

ē

tiem

speci listiem.

Neizmantojiet ier ci ar boj tu barošanas vadu vai kontaktdakšu, p

ē

c nokrišanas vai citiem boj jumiem. Ier ces

p rbaudei un remontam dodieties uz tuv ko Servisa centru.

Sekojiet l dzi, lai barošanas vads nepieskartos kl t as m mal m un karst m virsm m.

Atvienojot ier ci no elektrot kla velciet aiz kontaktdakšas nevis aiz vada.

Ier cei j b t stabili novietototai uz sausas l dzenas virsmas. Nenovietojiet to uz karst m virsm m, k ar blakus

siltuma avotiem (piem

ē

ram, elektrisk m pl t m), aizkariem un zem piekaramajiem griestiem.

Nekad neatst jiet iesl

ē

gtu ier ci bez uzraudz bas.

Toiduaine

Kaal, g / kogus

Ligikaudne valmistamisaeg, (min)

Loomaliha

- Abaluu
- Raiutud biifsteek
- Hakklihapallid

450
450
450

28-30
16-18
22-24

Kana 450

- Töödeldud

2-4 tk

24-26

Lambaliha

- Tükeldatud

450

26-28

Sealiha

- Tükeldatud

450

26-28

Viinerid 450

14-18

Vorst 450

14-16

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)