Opis; Programy pieczenia – przewodnik - Tefal GC712D34 - Instrukcja obsługi - Strona 7

Tefal GC712D34 Grill – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 25
Ładowanie instrukcji

45

PL

Kolor wskaźnika poziomu przypieczenia –

przewodnik

nagrzewanie wstępne

rozpoczęcie pieczenia

FIOLETOWY – MIGANIE

Czekaj.

FIOLETOWY – STAŁY

Koniec nagrzewania

Możesz włożyć produkty

spożywcze.

NIEBIESKI

Rozpoczęcie pieczenia.

ZIELONY

Podczas pieczenia urządzenie

sygnalizuje sygnałem

dźwiękowym, że wkrótce

zostanie osiągnięty poziom

„lekkiego przypieczenia” (żółty).

pieczenie – gotowe do spożycia

utrzymywanie w cieple

„przez ok. 30 min”

ŻÓŁTY

„Lekkiego

przypieczenie”.

POMARAŃCZOWY

„Średnie przypieczenie”.

CZERWONY

„Mocne przypieczenie”.

Koniec pieczenia

CZERWONY – MIGANIE

Koniec pieczenia na „mocne

przypieczenie”.

ZIELONY – STAŁY

Wybrano tryb ręczny lub został

on aktywowany automatycznie,

patrz część „Rozwiązywanie

problemów” na stronie 53.

BIAŁY – MIGANIE

Usterka urządzenia

Patrz część „Rozwiązywanie problemów”

Skontaktuj się z działem obsługi klienta

Opis

A

Panel sterowania

A4

4 ustawienia temperatury w trybie ręcznym;

patrz specjalna instrukcja dotycząca trybu

ręcznego w przewodniku szybkiego startu

C

Uchwyt

A1

Przełącznik włączone/

wyłączone

A5 Przycisk OK

D

Płyty do pieczenia

A2

Tryb mrożonek

A6

Wskaźnik poziomu przypieczenia

E

Tacka ociekowa

A3

Programy pieczenia

B

Korpus

F

Przewód zasilający

Programy pieczenia – przewodnik

Hamburger

Panini / Kanapki

Tryb ręczny: tradycyjny

grill obsługiwany ręcznie,

z 4 różnymi ustawieniami

temperatury

(od 110°C do 275°C)

Drób

Ryba

Czerwone mięso

Wieprzowina/kiłbaski/

jagnięcina

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)