Beurer DS 61 Waga – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
115
762 Lody mleczne, co najmniej
70 % mleka
763 Pianki w czekoladzie
764 Mus czekoladowy
765 Nugat
766 Ciasto orzechowe w polewie
767 Krem czekoladowuo-nugatowy
768 Pudding śliwkowy
769 Cukier surowy z buraka cukro-
wego (cukier brązowy)
770 Czerwony kisiel (frużelina z czer-
wonych owoców, Rote Grütze),
z produktu suchego, gotowy do
spożycia z wodą
771 Sernik rosyjski
772 Batonik w czekoladzie z orze-
chami ziemnymi
773 Batonik w czekoladzie z karmelem
774 Batonik w czekoladzie z kokosem
775 Pianki w czekoladzie
776 Czekolada, bezmleczna, co naj-
mniej 40 % kakao
777 Czekolada, biała
778 Krem czekoladowy, z produktu
suchego, gotowy do spożycia
779 Lentilki
780 Pudding czekoladowy, z pro-
duktu suchego, gotowy do spo-
życia z mlekiem
781 Lody włoskie
782 Herbatkini korzenne Spekulatius
783 Tiramisu
784 Pudding waniliowy, śmietan-
kowy, z produktu suchego,
gotowy do spożycia z mlekiem
785 Krem waniliowy, z produktu
suchego, gotowy do spożycia
786 Sos waniliowy, z produktu suchego,
gotowy do spożycia z mlekiem
787 Czekolada pełnomleczna
788 Czekolada pełnomleczna z orze-
chami laskowymi
789 Żelki [średnio]
790 Gwiazki cynamonowe
791 Ciasto cytrynowe
792 Cukier (cukier surowy, cukier
buraczany)
Sosy i dressingi
793 Sos barbecue
794 Sos beszamelowy
795 Sos pieczeniowy
796 Sos pieczeniowy, jasny
797 Sos curry
798 Dressing francuski
799 Rosół w granulacie
800 Sos jasny
801 Dressing włoski
802 Sos myśliwski
803 Ketchup
804 Maślany soso ziołowy
805 Przyprawa Maggi
806 Chutney z mango
807 Dressing majonezowy
808 Chrzan (w tubce)
809 Sos pieprzowo-śmietanowy
810 Sos śmietanowy
811 Majonez sałatkowy
812 Sos holenderski
813 Sos słodko-kwaśny
814 Sos do gyrosa, produkt suchy/w
proszku
815 Sos do gulaszu paprykowego,
produkt suchy/w proszku
816 Sos do pieczeni wołowej w mary-
nacie, produkt suchy/w proszku
817 Musztarda
818 Sos sojowy
819 Sos tysiąca wysp
820 Koncentrat pomidorowy
821 Sos pomidorowy, klasyczny sos
podstawowy
822 Sos pomidorowy, włoski
823 Sos vinaigrette
824 Sos cygański
825 Sos cebulowy
Konfitury
826 Galaretka jabłkowa
827 Konfitura pomarańczowa
828 Konfitura morelowa
829 Konfitura jeżynowa
830 Konfitura dla diabetyków, z
cukrem owocowym
831 Konfitura dla diabetyków, ze sło-
dzikiem/cukrem owocowym
832 Konfitura truskawkowa
833 Konfitura malinowa
Konfitura porzeczkowa,
834 czerwona porzeczka
835 Konfitura czereśniowa
836 Konfitura śliwkowa
837 Mus śliwkowy
838 Galaretka z pigwy
839 Konfitura z pigwy
Zupy i dania jednogarnkowe
840 Zupa kalafiorowo-brokułowa,
nieskotłuszczowa, produkt
suchy/w proszku
841 Danie jednogarnkowe z fasolą,
białą
842 Zupa-krem z pieczarek
843 Chili con carne
844 Chińska zupa makaronowa
845 Danie jednogarnkowe z grochem
i kiełbasą
846 Zupa naleśnikowa
847 Zupa-krem z suszonych i zmielo-
nych ziaren orkiszu
848 Rosół warzywny
849 Zupa warzywna, włoska
850 Zupa z kluskami grysikowymi
851 Zupa gulaszowa
852 Rosół z kury, klarowny
Rosół z kury z makaronem,
853 produkt suchy/w proszku
854 Zupa ziemniaczana z kiełbasą
855 Zupa-krem cebulowa
856 Danie jednogarnkowe z socze-
wicą ze skwarkami, produkt
suchy/w proszku
857 Zupa z soczewicy
858 Zupa makaronowa
859 Zupa ogonowa
860 Pichelsteiner (danie jednogarn-
kowe z różnych rodzajów mięsa
i warzyw)
861 Danie ryżowe z kluskami z mięsem
862 Rosół wołowy
863 Zupa-krem ze szparagów
864 Zupa śmietanowo-borowikowa
865 Zupa-krem z pomidorów
866 Zupa pomidorowa z ryżem, pro-
dukt suchy/w proszku
867 Zupa cebulowa
Produkty gotowe
868 Bagietka o smaku salami,
głęboko mrożona
869 Kapusta po bawarsku, głęboko
mrożona
870 Bruschetta, pomidor, bazylia,
głęboko mrożona
871 Canneloni
872 Cevapcici
873 Cheeseburger
874 Patelnia chińska, produkt
suchy/w proszku
875 Cordon bleu
876 Kebab
Spis treści
- 16 POLSKI; przechowywać ją w miejscu dostępnym dla innych użytkowników
- 17 Oznakowanie CE; Ostrzeżenia i wskazówki dotyczące; OSTRZEŻENIE
- 19 Czyszczenie i konserwacja
- 20 Postępowanie w przypadku problemów; Wyświetlacz Przyczyna
- 21 Produkty mleczne
- 24 Zboża i produkty zbożowe
- 26 Owoce; Orzechy
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)