Beurer DS 61 - Instrukcja obsługi - Strona 22

Beurer DS 61 Waga – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 33
Ładowanie instrukcji

109

016

Mleko skondensowane,

10 % tłuszczu

017

Mleko skondensowane,

4 % tłuszczu

018

Mleko skondensowane,

7,5 % tłuszczu

019

Mleko krowie (chude), 1,5 %

020

Mleko krowie (pełne), 3,5 %

021

Mleko chude

022

Puding mleczny

023

Ryż na mleku, czekoladowy

024

Koktajl mleczny

025

Serwatka, słodka

026

Serwatka w proszku, produkt

suchy

027

Mleko surowe, mleko wybo-

rowe

028

Surowe mleko, mleko z

gospodarstw rolnych

029

Śmietana (śmietanka do

kawy), 10 % tłuszczu

030

Śmietana, kwaśna (śmietana

ukwaszona)

031

Bita śmietana, 30 % tłuszczu

032

Śmietana typu Schmand,

24 % tłuszczu

033

Twaróg spożywczy ze śmie-

taną, 40 % tłuszczu w suchej

masie

034

Twaróg spożywczy, 20 %

tłuszczu w suchej masie

035

Twaróg spożywczy, chudy

036

Mleko kozie

Ser

037 Appenzeller, 50 % tłuszczu w

suchej masie

038 Pieczony Camembert,

45 % tłuszczu w suchej masie

039 Bavaria Blue, 70 % tłuszczu w

suchej masie

040 Bel Paese
041 Ser górski, 45 % tłuszczu w

suchej masie

042 Ser pleśniowy (szlachetny ser

pleśniowy), 50 % tłuszczu w

suchej masie

043 Brie, 50 % tłuszczu w suchej masie
044 Ser maślany, 30 % Tłuszczu w

suchej masie

045 Ser maślany, 50 % Tłuszczu w

suchej masie

046 Cambozola, 70 % Tłuszczu w

suchej masie

047 Camembert, 30 % Tłuszczu w

suchej masie

048 Camembert, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

049 Camembert, 60 % Tłuszczu w

suchej masie

050 Camembert, pieczony
051 Cheddar
052 Chester, 50 % Tłuszczu w suchej

masie

053 Edamski, 30 % Tłuszczu w

suchej masie

054 Edamski, 40 % Tłuszczu w

suchej masie

055 Pleśniowy ser szlachetny,

60 % Tłuszczu w suchej masie

056 Emmentaler, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

057 Ser feta (ser owczy),

45 % Tłuszczu w suchej masie

058 Ser świeży, ziarnisty
059 Serek twarogowy kremowy z zio-

łami, 20 % Tłuszczu w suchej masie

060 Gorgonzola, 55 % Tłuszczu w

suchej masie

061 Gouda, 45 % Tłuszczu w suchej

masie

062 Gruyère, 45 % Tłuszczu w suchej

masie

063 Hardanger, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

064 Cottage Cheese (serek wiejski),

20 % Tłuszczu w suchej masie

065 Jarlsberg, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

066 Pasztet serowy z orzechami wło-

skimi, 50 % Tłuszczu w suchej

masie

067 Leerdamer, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

068 Limburger, 20 % Tłuszczu w

suchej masie

069 Maasdamer, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

070 Maaslander, 50 % Tłuszczu w

suchej masie

071 Mascarpone
072 Morbier, 40 % Tłuszczu w suchej

masie

073 Ser mozarella
074 Munster

075 Palmarello, 50 % Tłuszczu w

suchej masie

076 Parmezan, 36 % Tłuszczu w

suchej masie

077 Provolone
078 Ser pirenejski, 50 % Tłuszczu w

suchej masie

079 Ser Raclette, 48 % Tłuszczu w

suchej masie

080 Wędzony ser szynkowy,

45 % Tłuszczu w suchej masie

081 Ser tarty, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

082 Ser Romadur, 20 % Tłuszczu w

suchej masie

083 Ser Rokfor
084 Rottaler, 45 % Tłuszczu w suchej

masie

085 Rubiola, 75 % Tłuszczu w suchej

masie

086 Ser z kwaśnego mleka (Harzer,

Mainzer), 10 % Tłuszczu w

suchej masie

087 Sbrinz, 48 % Tłuszczu w suchej

masie

088 Ser warstwowy, 10 % Tłuszczu

w suchej masie

089 Ser topiony, 20 % Tłuszczu w

suchej masie

090 Steppenkäse (ser półtwardy),

45 % Tłuszczu w suchej masie

091 Tête de Moine, 50 % Tłuszczu w

suchej masie

092 Tilsiter, 30 % Tłuszczu w suchej

masie

093 Tilsiter, 45 % Tłuszczu w suchej

masie

094 Ser trapistów, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

095 Ser miękki z orzechami,

70 % Tłuszczu w suchej masie

096 Ser Weinbergkäse, 60 %

Tłuszczu w suchej masie

097 Ser Weisslacker, 50 %

Tłuszczu w suchej masie

098 Ser Westberg, 45 % Tłuszczu w

suchej masie

099 Ser kozi, ser twardy, 48 % Tłusz-

czu w suchej masie

100 Ser kozi, ser miękki, 45 % Tłusz-

czu w suchej masie

Jaja i potrawy z jaj

101 Jajo kurze, całe (100 g)
102 Żółtko jaja kurzego (płynne

żółtko)

103 Białko jaja kurzego (płynne białko)

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)