Philips HR7758 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
P O L S K I
4 4
Czas
przerabiania
10 - 60 sekund
10 - 60 sekund
10 - 60 sekund
10 - 60 sekund
10 - 60 sekund
30 - 180 sekund
10 - 60 sekund
w zależności od
wielkości owocu
60 - 180 sekund.
Zależy od ilości.
Przerabianie
Rozdrabnianie,
ucieranie,
miksowanie
Cięcie na
plasterki
Ścieranie
Granulowanie
Przyrządzanie
fr ytek
Ubijanie,
emulgowanie
Mieszanie,
ucieranie
Wyciskanie
owoców
cytrusowych
Wyrabianie
ciasta,
miksowanie
Mielenie mięsa i
robienie kiełbas
Akcesoria
P
¬
”
’
Ø
˚
D
ƒ
{
—
Å
Funkcja
¥
¥
Î
Î
Î
∆
†
“
¨
Í
Funkcje, akcesoria i przerabianie
Zastosowanie
Sałatki,
surówki
Sałatki,
surówki
Naleśniki,
gofr y
Potrawy
obtaczane
bułką tar tą,
zapiekanki
Przystrajanie
dań, zupy, sosy,
zapiekanki
Postępowanie
Potnij warzywa na
kawałki, które mieszczą
się do leja. Wypełnij nimi
cały lej i ścieraj warzywa,
delikatnie popychając je
popychaczem.
Potnij warzywa na
kawałki, które mieszczą
się do leja. Wypełnij nimi
cały lej i ścieraj warzywa,
delikatnie popychając je
popychaczem.
Najpierw wlej mleko do
blendera, następnie dodaj
suche składniki. Miksuj
składniki przez około 1
minutę. W razie potrzeby
powtórz czynność
dwukrotnie. Potem przez
kilka minut pozwól
urządzeniu ostygnąć do
temperatur y otoczenia.
Użyj suchego,
chrupiącego pieczywa.
Ser parmezan po
odkrojeniu skórki potnij
na kostki o wielkości
około 3 x 3 x 3 cm.
Przycisk/
akcesoria
Î
/
’
Î
/
¬
†
/
D
¥
/
P
¥
/
P
Maksy-
malna
ilość
500g
500g
750 ml
mleka
100g
200 g
Składniki i
rezultaty
obróbki
Jabłka,
marchew, seler
- ścieranie
Jabłka,
marchew, seler
- cięcie na
plastr y
Rzadkie ciasto
(na naleśniki) -
ubijanie
Bułka tar ta -
rozdrabnianie
Ser
(parmezan) -
rozdrabnianie
Ilości składników i czas obróbki.
Spis treści
- 6 P O L S K I; Części i akcesoria
- 7 Termiczny wyłącznik bezpieczeństwa; Jeśli urządzenie przerywa pracę:
- 8 Włącz ponownie urządzenie.; Blokada bezpieczeństwa
- 9 Miska; Wyciskarka do cytrusów; Miska malaksera
- 10 Krawędzie noża są bardzo ostre. Nie dotykaj ich!; Porady; Zdejmij pokrywkę z miski.
- 11 Zakładanie i używanie tarczy; Umieść w uchwycie wybraną tarczę.; Mieszak ze stali nierdzewnej; Akcesorium to, oznaczone symbolem
- 12 Na panelu sterowania wciśnij przycisk; Trzepaczka do ubijania; Umieść uchwyt na akcesoria w misie.; Blender i filtr do owoców; przygotowywania ciasta na naleśniki i majonezu.
- 13 Włóż składniki do dzbana blendera.; Filtr do owoców; Załóż dzban blendera na część silnikową.
- 14 Włóż korek do pokrywy blendera.; Jeśli składniki przykleją się do ścianek blendera:
- 15 Na sitko wciśnij lekko stożek.; Maszynka do mięsa
- 16 Umieść nożyk na ślimaku.; Mielenie mięsa; Nigdy nie używaj zamrożonego mięsa!
- 17 Robienie kiełbas; Umieść separator w maszynce.; Mycie
- 18 Zawsze czyść trzepaczkę po użyciu.
- 19 Wyjmij popychacz i tacę.; Przechowywanie
- 20 Gwarancja i serwis; Rozwiązywanie problemów
- 22 Funkcje, akcesoria i przerabianie; Ilości składników i czas obróbki.
- 25 Przepisy; curr y, mielona papr yka; Ciasto z owocami
- 26 i mieszaj; Gulasz po węgiersku
- 27 Tarta truskawkowa; Rozgrzej piekarnik do temperatur y 180
- 28 Koktajl mleczny ze świeżych owoców; Rozgrzej piekarnik do temperatur y 200; Ciasto czekoladowe
- 29 Rozgrzej piekarnik do temperatur y 160; suszonych
- 30 - 1 łyżeczka włoskiej mieszanki ziołowej (suszonej; Placki warzywno-ziemniaczane; otrąb
- 31 Chleb wypiekaj w temperaturze 225
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)