Funkcje, akcesoria i przerabianie; Ilości składników i czas obróbki. - Philips HR7758 - Instrukcja obsługi - Strona 22

Philips HR7758 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 35
Ładowanie instrukcji

P O L S K I

4 4

Czas
przerabiania

10 - 60 sekund

10 - 60 sekund

10 - 60 sekund

10 - 60 sekund

10 - 60 sekund

30 - 180 sekund

10 - 60 sekund

w zależności od
wielkości owocu

60 - 180 sekund.

Zależy od ilości.

Przerabianie

Rozdrabnianie,
ucieranie,
miksowanie

Cięcie na
plasterki

Ścieranie

Granulowanie

Przyrządzanie
fr ytek

Ubijanie,
emulgowanie

Mieszanie,
ucieranie

Wyciskanie
owoców
cytrusowych

Wyrabianie
ciasta,
miksowanie

Mielenie mięsa i
robienie kiełbas

Akcesoria

P

¬

Ø

˚

D

ƒ

{

Å

Funkcja

¥

¥

Î

Î

Î

¨

Í

Funkcje, akcesoria i przerabianie

Zastosowanie

Sałatki,
surówki

Sałatki,
surówki

Naleśniki,
gofr y

Potrawy
obtaczane
bułką tar tą,
zapiekanki

Przystrajanie
dań, zupy, sosy,
zapiekanki

Postępowanie

Potnij warzywa na
kawałki, które mieszczą
się do leja. Wypełnij nimi
cały lej i ścieraj warzywa,
delikatnie popychając je
popychaczem.

Potnij warzywa na
kawałki, które mieszczą
się do leja. Wypełnij nimi
cały lej i ścieraj warzywa,
delikatnie popychając je
popychaczem.

Najpierw wlej mleko do
blendera, następnie dodaj
suche składniki. Miksuj
składniki przez około 1
minutę. W razie potrzeby
powtórz czynność
dwukrotnie. Potem przez
kilka minut pozwól
urządzeniu ostygnąć do
temperatur y otoczenia.

Użyj suchego,
chrupiącego pieczywa.

Ser parmezan po
odkrojeniu skórki potnij
na kostki o wielkości
około 3 x 3 x 3 cm.

Przycisk/
akcesoria

Î

/

Î

/

¬

/

D

¥

/

P

¥

/

P

Maksy-
malna
ilość

500g

500g

750 ml
mleka

100g

200 g

Składniki i
rezultaty
obróbki

Jabłka,
marchew, seler
- ścieranie

Jabłka,
marchew, seler
- cięcie na
plastr y

Rzadkie ciasto
(na naleśniki) -
ubijanie

Bułka tar ta -
rozdrabnianie

Ser
(parmezan) -
rozdrabnianie

Ilości składników i czas obróbki.

Spis treści

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)