Philips HR7723 - Instrukcja obsługi - Strona 11

Philips HR7723 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 35
Ładowanie instrukcji

23

J

Ja

ab

b∏∏k

ka

a,, m

ma

arrc

ch

he

ew

w,, s

se

elle

err

- ucieranie
- krojenie

Rzadkie ciasto

(naleÊniki)

- ubijanie

Grzanki

- rozdrabnianie

Krem maÊlany

Ser

(Parmezan)

- tarcie

Ser

(Gouda)

- tarcie

Czekolada

- rozdrabnianie

Ciasta

(tarty, ciasta z

owocami, jab∏ka w cieÊcie)
- mieszanie

500 g

500 g

500 ml

mleka

100 g

300 g

200 g

200 g

200 g

300 g

màki

2 / M

2 / M

2

2

2

2

1

M / 1

2

Pokrój jab∏ka lub warzywa na kawa∏ki mieszczàce si´ do leja. Nape∏nij
lej kawa∏kami i przyciskaj je lekko popychaczem.

Najpierw wlej mleko do miksera, a potem dodawaj
inne sk∏adniki. Mieszaj sk∏adniki przez oko∏o minut´. W razie potrzeby,
ponów mieszanie, ale maksymalnie dwukrotnie. Odczekaj kilka minut
a˝ urzàdzenie ostygnie.

U˝yj suchego, chrupiàcego chleba

U˝yj mi´kkiego mas∏a, aby krem by∏ lekki.

Weê ser Parmezan bez skórki. Pokrój go w kawa∏ki mieszczàce si´ w
leju.

Pokrój ser w kawa∏ki mieszczàce si´ w leju. Przyciskaj delikatnie
dopychaczem.

U˝yj twardej czekolady bez dodatków, po∏am na kawa∏ki o wielkoÊci
2 cm; przez pierwsze kilka sekund ustaw robot na pozycj´ pulsacyjnà
M. Nast´pnie przestaw na poz. max, aby czekolada by∏a bardzo
drobno starta

U˝yj margaryn´ z lodówki oraz zimnà wod´. Wsyp màk´ do
pojemnika. Dodaj margaryn´ poci´tà na dwucentymetrowe kawa∏ki.
Mieszaj na pr´dkoÊci maksymalnej, a˝ mieszanina b´dzie
przypominaç kulki chlebowe. Nast´pnie dodaj zimnà wod´, ciàgle
mieszajàc. Przerwij, gdy tylko ciasto uformuje si´ w kul´. Ostudê
ciasto przed dalszà obróbkà.

Sa∏atki, surówki.

NaleÊniki, wafle,
crepes

Potrawy
z grzankami,
zapiekane potrawy

Desery, ciasta,
polewy

Garnie, zupy, sosy,
dania zapiekane.

Sosy, pizza, dania
zapiekane, founde.

Dekorowanie, sosy,
ciasta, puddingi,
musy.

Tarty owocowe,
jab∏ka w cieÊcie,
ciasta, quiches


®

£

£
£

£

£

P

Prro

od

du

uk

ktty

y

M

Ma

ak

ks

s..

U

Us

stta

a--

A

Ak

kc

ce

es

so

orriia

a

O

Ob

brró

ób

bk

ka

a

Z

Za

as

stto

os

so

ow

wa

an

niie

e

iillo

Êç

ç

w

wiie

en

niie

e

o

ob

brro

ottó

ów

w

Dwie kolumny (ustawienia obrotów i akcesoria) do uzupe∏nienia odpowiednimi symbolami

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)