Hotpoint-Ariston FH 899 C XA/HA - Instrukcja obsługi - Strona 5

Hotpoint-Ariston FH 899 C XA/HA Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 9
Ładowanie instrukcji

32

FR

Tableau de cuisson

Pr og rammes Ali ments


Po ids

(K g)


Niveau enfour nement


Pr échauffage


Températur e

pr éco nisée

(°C)

Dur ée

cuisson

(mi nu tes)

gli ssi èr es

standard

gli ssièr es

coulissantes

Fou r

T ra di ti o n


Can ard
P oulet
Rôti de ve au ou de bœ uf
Rôti de porc
B isc uits (p ât e bris ée)
Tart es

1,5
1,5

1
1

-

1

2
2
2
2
2
2

1
1
1
1
1
1

o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui

200-2 10
200-2 10

200

200-2 10

180
180

70-8 0
60-7 0
70-7 5
70-8 0
15-2 0
30-3 5

M ul tic uisso

n


P izz a s ur 2 niv eaux
Tart es su r 2 niv ea ux/ g âteaux s ur 2 ni ve aux
G énois e s ur 2 niv eaux (s ur p lat eau ém ail lé)
P oulet rôti + p omm es d e t err e
A gneau
M aqu erea u
L asa gne s
Cho ux s ur 2 niv eau x
B isc uits s ur 2 niv eau x
Frian ds a u from a ge su r 2 ni v eaux
Tart es sal ées



1+ 1

1
1
1


2 et 4
2 et 4
2 et 4

1 et 2/ 3

2

1 ou 2

2

2 et 4
2 et 4
2 et 4
1 et 3

1 et 3
1 et 3
1 et 3
1 et 3

1
1
1

1 et 3
1 et 3
1 et 3
1 et 3

o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui

220-2 30

180
170

200-2 10
190-2 00

180

190-2 00

190
190
210
200

20-2 5
30-3 5
20-2 5
65-7 5
45-5 0
30-3 5
35-4 0
20-2 5
10-2 0
20-2 5
20-3 0

B arbec ue


M aqu erea ux
S ol es et s eic hes
B roc hett es de c almars et c rev ett es
Tranc h es de c olin
Lé gumes grillé s
Côte de v eau
S auc iss es
Hambu rgers
Croq ue-mon si eur ou t oas ts
P oulet rôti au t ou rnebr oc he (si pré s ent )
A gneau rô ti au tourn ebroc h e ( si pré se nt)

1

0,7
0,7
0,7
0,5
0,8
0,7

4 ou 5
4 ou 6

1
1

4
4
4
4

3 ou 4

4
4
4
4

-
-

3
3
3
3

2 ou 3

3
3
3
3

-
-

non
non
non
non
non
non
non
non
non
non
non

100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%

100% 100

%

15-2 0
10-1 5

8-1 0

10-1 5
15-2 0
15-2 0
15-2 0
10-1 2

3-5

70-8 0
70-8 0

Gratin


P oulet grillé
S ei ch es
P oulet rôti au t ou rnebr oc he (si pré s ent )
Can ard rôt i au t ou rneb roc he (s i p rés ent )
Rôti de ve au ou de bœ uf
Rôti de porc
A gneau

1,5

1

1,5
1,5

1
1
1

2
2

-
-

2
2
2

2
2

-
-

2
2
2

non
non
non
non
non
non
non

210
200
210
210
210
210
210

55-6 0
30-3 5
70-8 0
60-7 0
60-7 5
70-8 0
40-4 5

Fou r P iz z a

P izz a
Foug as s es

0,5
0,5

2
2

1
1

o ui
o ui

220
200

15-2 0
20-2 5

Fou r

Pâti sse r ie


Tart es
Tart e aux frui ts
Cak e aux frui ts
P et it s g ât eaux sur 2 ni ve aux
G énois e
Cho ux s ur 3 niv eau x
B isc uits s ur 3 niv eau x
Crêp es f arc ies
M erin gue s s ur 3 n iv eaux
Frian ds a u from a ge

0,5

1

0,7
0,7
0,6
0,7
0,7
0,8
0,5
0,5

2 ou 3
2 ou 3
2 ou 3

2 et 4

2 ou 3

1, 3 et 5
1, 3 et 5

2

1, 3 et 5

2

1 ou 2
1 ou 2
1 ou 2

1 et 3

1 ou 2

1, 2 et 4
1, 2 et 4

1

1, 2 et 4

1

o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui
o ui

180
180

170-1 80
180-1 90
160-1 70
180-1 90

180
200

90

210

25-3 5
40-5 0
45-5 5
20-2 5
30-4 0
20-2 5
20-2 5
30-3 5

180

20-2 5

Fa st

co oki ng


S urg el és

P izz a
M éla nge de c ourg ett e s et c rev et t es en c roû te
Feuil let é aux é pinard s
Cha uss on s s alés
L asa gne s
P et it s p ains dorés
P oulet en morc eaux

0,3
0,4
0,5
0,3
0,5
0,4
0,4

2
2
2
2
2
2
2

1
1
1
1
1
1
1

-
-
-
-
-
-
-

250
200
220
200
200
180
220

12
20

30-3 5

25
35

25-3 0
15-2 0

P réc uits

A iles d e p oulet doré es

0,4

2

1

-

200

20-2 5

Al im ents Fr ai s

B isc uits (p ât e bris ée)
Cak e aux frui ts
Frian ds a u from a ge

0,3
0,6
0,2

2
2
2

1
1
1

-
-
-

200
180
210

15-1 8

45

10-1 2

E tuv e

Lev age de pâtes à base de levure de boulanger
(brioches, pain, tarte au s ucre, croissants, etc.)

2

1

40 30-6 0

! L es t em ps d e c uis s on s ont purem ent indic at ifs et peuv ent êt re m odifiés s el on les g oûts de c hac un. Les t em ps de pré ch auf f age du f our s ont
pré sél ec tion nés et n e s ont pas m od ifi able s m anue llem ent .

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)