Hotpoint-Ariston FH 899 C XA/HA Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
8
IT
Tabella cottura
P rogrammi
Alimenti
P eso
(Kg)
Posizione
dei ripiani
Preriscaldamento
Temperatura
consigliata
(°C )
D urata
cottura
(minuti)
guide
standard
guide
scorrevoli
Forno
Trad izionale
A natra
Pol lo
A rrosto di vitel lo o manzo
A rrosto di maial e
Bis cotti (d i frolla)
C ros tate
1,5
1,5
1
1
-
1
2
2
2
2
2
2
1
1
1
1
1
1
si
si
si
si
si
si
200-210
200-210
200
200-210
180
180
70-80
60-70
70-75
70-80
15-20
30-35
Multicottura
Pi zza su 2 rip iani
C ros tate su 2 ri pi ani /torte su 2 ri pi ani
Pan di s pagna su 2 ri pi ani (su l eccard a)
Pol lo arrosto + patate
A gnell o
Sg omb ro
Lasag ne
Big nè su 2 rip iani
Bis cotti su 2 rip iani
Sal atini d i sfog li a al formag gi o su 2 rip iani
Torte sal ate
1+ 1
1
1
1
2 e 4
2 e 4
2 e 4
1 e 2/3
2
1 o 2
2
2 e 4
2 e 4
2 e 4
1 e 3
1 e 3
1 e 3
1 e 3
1 e 3
1
1
1
1 e 3
1 e 3
1 e 3
1 e 3
si
si
si
si
si
si
si
si
si
si
si
220-230
180
170
200-210
190-200
180
190-200
190
190
210
200
20-25
30-35
20-25
65-75
45-50
30-35
35-40
20-25
10-20
20-25
20-30
B arbecue
Sg omb ri
Sog liol e e sepp ie
Sp ied ini d i cal amari e g amberi
Filetto di merluzzo
V erdure all a g rig li a
Bis tecca d i vitello
Sal sicce
H amburg er
Toast (o pane tostato)
Pol lo al lo spi edo con g irarrosto (ove
presente)
A gnell o al lo spi edo con gi rarrosto (ove
presente)
1
0,7
0,7
0,7
0,5
0,8
0,7
n° 4 o 5
n° 4 o 6
1
1
4
4
4
4
3 o 4
4
4
4
4
-
-
3
3
3
3
2 o 3
3
3
3
3
-
-
no
no
no
no
no
no
no
no
no
no
no
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
15-20
10-15
8-10
10-15
15-20
15-20
15-20
10-12
3-5
70-80
70-80
Gratin
Pol lo al la grig lia
Sep pi e
Pol lo al lo spi edo con g irarrosto (ove
presente)
A natra al lo spi edo con g irarrosto (ove
presente)
A rrosto di vitel lo o manzo
A rrosto di maial e
A gnell o
1,5
1
1,5
1,5
1
1
1
2
2
-
-
2
2
2
2
2
-
-
2
2
2
no
no
no
no
no
no
no
210
200
210
210
210
210
210
55-60
30-35
70-80
60-70
60-75
70-80
40-45
Forno P iz za
Pi zza
Focacce
0,5
0,5
2
2
1
1
si
si
220
200
15-20
20-25
Forno
P asticceria
C ros tate
Torta d i frutta
Pl um-cake
C ake p iccol i su 2 rip iani
Pan di s pagna
Big nè su 3 rip iani
Bis cotti su 3 rip iani
C rêp es farcite
Meri ng he s u 3 rip iani
Sal atini d i sfog li a al formag gi o
0,5
1
0,7
0,7
0,6
0,7
0,7
0,8
0,5
0,5
2 o 3
2 o 3
2 o 3
2 e 4
2 o 3
1 e 3 e 5
1 e 3 e 5
2
1 e 3 e 5
2
1 o 2
1 o 2
1 o 2
1 e 3
1 o 2
1 e 2 e 4
1 e 2 e 4
1
1 e 2 e 4
1
si
si
si
si
si
si
si
si
si
si
180
180
170-180
180-190
160-170
180-190
180
200
90
210
25-35
40-50
45-55
20-25
30-40
20-25
20-25
30-35
180
20-25
Fa st cook ing
S u rg e l a t i
Pi zza
Mi sto zucchi ne e gamberi i n p astell a
Torta rustica di sp inaci
Panzerotti
Lasag ne
Panetti dorati
Bocconcini d i p ol lo
0.3
0.4
0.5
0.3
0.5
0.4
0.4
2
2
2
2
2
2
2
1
1
1
1
1
1
1
-
-
-
-
-
-
-
250
200
220
200
200
180
220
12
20
30-35
25
35
25-30
15-20
P r e c o t t i
A li d i p ol lo dorate
0.4
2
1
-
200
20-25
C i b i F r e s c h i
Bis cotti (d i frolla)
Pl um-cake
Sal atini d i sfog li a al formag gi o
0.3
0.6
0.2
2
2
2
1
1
1
-
-
-
200
180
210
15-18
45
10-12
Lie vitazione
Lievitazione d egl i impasti con l ievito
naturale (bri oche, p ane, torta all o zucchero,
croissant, ecc.)
2
1
40
30-60
! I tempi di co ttura sono i ndic ati vi e poss ono esse re modi fi cati i n bas e ai proprio gu sti personal i. I tempi di prerisc aldamento del forno s ono
prei mpo stati e non modi fi cabi li manual mente.
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)