Gaggenau RC 222-203 Lodówka – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
1 1
S chnel l -Kü hl en
B eim S chn ell- Küh len wi rd der Küh lra u m
ca. 1 5 S tu nd en lang so k a lt wie m ö g lich ge kühlt .
D a na c h w ir d a u to m a tis c h a u f die vo r dem
S c hne ll-Kü hle n e inge s tellte Te m per a tur um g es tell t.
S c halten S ie das S ch nell -Küh len ein z. B .
▯
vo r d em E i nleg en gro ß er Me ng en Leb ens m ittel.
▯
zum S chn ellkü hlen vo n G eträ nke n.
H i nw e i s
Is t da s S c hne ll-Kü hle n e inge s ch a ltet, ka n n e s zu
er hö hten B etr ieb s ge rä us c he n ko m m en.
Ei n- und Au sscha l ten
S c hne ll-Ta s te Küh lra u m
Û
d rüc ke n.
D ie Ta ste leu chtet , w en n d a s S c hn ell- Kühle n
ein ges ch alte t is t.
Aus s t a t tu ng
(nic ht be i alle n M o d elle n)
Gl a s a bl ag e n
S ie kö n nen di e A bl a gen d es I nne nra u m s na ch Be da r f
va r iiere n: Da z u A bl a ge her a us zi ehe n, vo rn e a n heb en
un d h era u s ne hm en .
A us zi e hba r e Gla s a b la g e
F ür bess ere Ü be r sich t ü ber die Le be nsm ittel kö n nen
S ie d ie a uszie hb are G la s abla ge her a uszie hen .
Wei n- u nd Cha m pa gner- Ra ck
I m Wein- u nd Cham p a gn er-Rac k könn en Flasc hen
s ich er a b ge leg t w erd en. W ir d d er P la tz f ür a nd ere
L eb ens m i tte l b enö t igt, kö n nen d ie M et a llb üg el n a ch
o b en ge kla p pt we rde n.
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)