DeLonghi EN500B Ekspres do kawy – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Réglages par défaut
ATTENTION:
si la quantité de café programmée excède 150 mL, laissez la machine refroidir pendant 5 minutes avant de
préparer le café suivant. Risque de surchauffe!
Café: 40 mL / Boisson à base de lait: de 50 à 125 mL correspondant aux niveaux
et
sur le réservoir de lait
Lungo: 110 mL
Espresso: 40 mL
Arrêt automatique: 9 min
Vous pouvez programmer un volume de café entre 25 et 150 mL.
REMARQUE:
le volume de mousse de lait dépend du type de lait utilisé et de sa température.
REMARQUE:
nous vous recommandons de conserver les réglages par défaut pour les cafés Espresso et Lungo afin de
garantir le meilleur résultat en tasse pour toutes nos variétés de cafés.
EN
FR
22
Factory settings /
Coffee 40 ml / Milk drink: from 50 to 125 ml corresponding to level and on the milk container
Lungo: 110 ml
Espresso: 40 ml
Automatic power off: 9 min
Coffee volume can be progammed from 25 to 150 ml.
NOTE:
the milk froth volume depends on the kind of milk that is used and its temperature.
NOTE:
we recommend you to keep factory settings for Espresso and Lungo to ensure the best in cup results for each of
our coffee varieties.
CAUTION:
if coffee volumes higher than 150 ml are programmed: let the machine cool down for 5 minutes before making the
next coffee. Risk of overheating!
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)