VITEK VT-1609 ST - Instrukcja obsługi - Strona 15

VITEK VT-1609 ST
Strona: / 15
Ładowanie instrukcji

1609.indd 48

1609.indd 48

08.06.2009 16:33:59

08.06.2009 16:33:59

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 3 - POLSKI; SOKOWIRÓWKA

22 POLSKI SOKOWIRÓWKA OPIS 1. Popychacz2. Szyjka pokrywki3. Pokrywka4. Tarko-filtr5. Zbiornik na sok6. Dziubek zlewu soku7. Zatrzaski mocujące8. Pojemnik na miękisz9. Blok silnikowy10. Przełącznik trybu działania11. Pojemnik na sok z oddzielaczem piany12. Nóżki oporowe WAŻNE ŚRODKI BEZPIECZ...

Strona 4 - Przygotowanie do użycia; w razie ujawnienia w

23 POLSKI nia, należy urządzenie odłączyć od sieci i wytrzeć jego korpus suchą ściereczką. • Zaraz po zakończeniu pracy należy ro- bot wyłączyć i wyjąć wtyczkę kabla elek-trycznego z gniazdka. • Zabrania się wyciągać wtyczkę kabla elektrycznego mokrymi rękoma. • Zabrania się pozostawia...

Strona 5 - - sokowirówka włącza się tylko w tym

24 POLSKI Uwaga: - «1/ małe obroty» - dla wyciskania soku z miękkich warzyw/owoców (pomidory, gruszki, truskawki, po-marańcze, śliwki, winogrona, tykwa, cebula, ogórki itd.). - «2/duże obroty» - dla wyciskania soku z twardych warzyw/owoców (karczochy, ,marchewka, jabłka, pa-pryka, ćwikła, ziemniaki...