Tefal P4624931 - Instrukcja obsługi - Strona 45

Tefal P4624931 Szybkowar – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 48
Ładowanie instrukcji

SL

507

Zelenjava

PreGleDniC a z a KUHanJe

ZELENJAVA

(SVEŽA)

KUHANJE NA PARI

Sestavine v parni košari
in 750 ml vode na dnu
posode na pritisk.

KUHANJE V VODI

Sestavine v vodi, brez
košare.

STROČNICE

KUHANJE V VODI

Brez košare.

750 ml

MAX

1/3

MAX 1

Artičoke, 2 celi, 600 g vsaka (kuhanje v vodi)

od 30 do 35 min

Blitva, narezana (2 cm), 700 g (kuhanje na pari)

od 15 do 17 min

Brstični ohrovt (kuhanje na pari)

od 10 do 12 min

Buča, narezana na koščke (od 3 do 5 mm), 600 g
(kuhanje na pari)

od 13 do 18 min

Bučke, narezane na kolobarje (3 mm), 600 g (ku-
hanje na pari)

od 12 do 15 min

Čebula za vlaganje (kuhanje na pari)

od 7 do 8 min

Endivija, razrezana na pol (900 g), (kuhanje na pari)

od 14 do 16 min

Glave brokolija, 600 g (kuhanje na pari)

od 9 do 11 min

Glave cvetače, 600 g (kuhanje na pari)

od 10 do 12 min

Gobe, narezane, 800 g (kuhanje v vodi)

od 4 do 5 min

Grah (kuhanje na pari)

od 6 do 8 min

Grah v polovicah, 250 g (kuhanje v vodi)

od 18 do 20 min

Jajčevci, olupljeni in narezani (3 mm), 850 g (ku-
hanje na pari)

od 10 do 12 min

Korenje, narezano na kolobarje (3 mm), 600 g (ku-
hanje na pari)

od 17 do 19 min

Koromač, narezan na trakove (600 g), (kuhanje na pari)

od 6 do 9 min

Krompir, narezan na polovice (950 g) (kuhanje na pari)

od 20 do 25 min

(odvisno od velikosti)

Leča, zelena, 250 g (kuhanje v vodi)

od 14 do 16 min

Navadni fižol, surov, 250 g (kuhanje v vodi)

od 35 do 40 min

Paprika, narezana na polovice (559 g) (kuhanje na pari) od 14 do 16 min

Pesa, rdeča, narezana na četrtine (kuhanje v vodi)

od 20 do 25 min

(odvisno od velikosti)

Por, beli, cel, 650 g (kuhanje na pari)

od 9 do 11 min

Repa, narezana na kocke (500 g) (kuhanje na pari)

od 14 do 16 min

Šparglji, beli (kuhanje na pari)

od 5 do 6 min

Špinača (kuhanje na pari)

od 3 do 4 min

Stročji fižol (600 g) (kuhanje na pari)

od 10 do 12 min

Zelena, narezana, 600 g (kuhanje v vodi)

od 7 do 9 min

Zelje, zeleno, narezano, 500 g (kuhanje v vodi)

od 5 do 6 min

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)