Russell Hobbs 25170-56 - Instrukcja obsługi - Strona 11

Russell Hobbs 25170-56

Sokowirówka Russell Hobbs 25170-56 – Instrukcja obsługi, czytaj za darmo online w formacie PDF. Mamy nadzieję, że to pomoże rozwiązać wszelkie problemy, które mogą się pojawić. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego.

Ładowanie instrukcji

95

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

طشنملا راضخلا

خ نا ب س ة ن ف ح

1

س نود ق ب دو ع

4

تارز ج

4-6

نياشناس ليتكوك

حا ف ت

2

ة لوار ف مار ج

100

نوشاب ليتكوك

ة لوار ف مار ج

50

سا نا نأ ة ب ح ¼

دو سأ ب ن ع دو ق ن ع

1

تور ف بيرجلاو سانانلأا

تور ف ب ير ج ة ب ح ½

سا نا نأ ة ب ح ¼

نوميللا ريص ع

تا حا ف ت

4

نو م ي ل ¼

.ج ل ث ى ل ع مد ق ي

حافتلاو ةلوارفلاو سانانلأا

ة حا ف ت

1

سا نا نأ ة ب ح ¼

ة لوار ف مار ج

100

حافتلاو ىر ث م كلا

حا ف ت

2

ىر ث م ك ة ب ح

2

نو م ي ل ¼

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 4 - WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; lub znajomości urządzenia, jeżeli odbywa się to pod nadzorem/z; TYLKO DO UŻYTKU DOMOWEGO

60 Instrukcję należy przeczytać, zachować, przekazać kolejnemu użytkownikowi, jeśli odstępujemy urządzenie innej osobie. Wyjmij z opakowania przed użyciem. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA Postępuj zgodnie ze wskazówkami dotyczącymi bezpieczeństwa, między innymi: Urządzenie może być używane przez ...

Strona 5 - MONTAŻ; ZASTOSOWANIE - WYCISKANIE SOKU

61 GB DE FR NL IT ES PT DK SE NO FI RU CZ SK PL HR SI GR HU TR RO BG AE MONTAŻ 1. Przede wszystkim upewnij się, ze gumowa zatyczka pod górnym pojemnikiem jest dobrze wciśnięta w rurkę wylotu soku, (rys. A), a następnie wpasuj górny pojemnik w podstawę silnika (rys. B). 2. Do górnego pojemnika włóż s...

Strona 6 - Wyciskarka zatrzymuje się lub jest zapchana; CZYSZCZENIE

62 ZASTOSOWANIE: ZMROŻONY SORBET Przygotuj składniki. • Nie próbuj przetwarzać składników zlodowaciałych. Muszą być na tyle rozmrożone, aby można było w środek masy wcisnąć . • Składniki dodawaj powoli. • Nie używaj siły, aby przepchnąć składniki przez urządzenie. • Do sorbetu stosuj tylko nasadkę d...