Bosch PRP6A6D70R - Instrukcja obsługi - Strona 10

Bosch PRP6A6D70R Płyta grzewcza – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 17
Ładowanie instrukcji

pl

Tabele i rady

20

Soczewica

Szybki

40-45

9 8-10

9 32-35

Zwyk

ł

y

50-55

9 18-20

œ

6 32-35

Wok

45-50

7 20-22

œ

5 25-28

Warzywa sma

ż

one na g

łę

bokim t

ł

uszczu

Szybki

12-17

š

* 7 6-8

š

* 6 6-9

Zwyk

ł

y

15-20

š

* 8 8-10

š

* 7 7-10

Wok

10-15

š

* 7 5-7

š

* 5 5-8

Sma

ż

one

ś

wie

ż

e warzywa**

Wok

6-8

š

* 9 6-8

Szybki

6-8

š

* 9 6-8

Frytki

Wok

12-17

š

* 8 12-17

Szybki

15-20

š

* 9 15-20

Zwyk

ł

y

25-30

š

* 9 25-30

Jaja

Shakshuka

Zwyk

ł

y

15-20

š

9 10-12

4 5-8

Szybki

13-18

š

8 7-9

3 6-9

Wok

15-20

š

6 11-13

4 4-7

Omlet (1 por.)

Zwyk

ł

y

3-5

š

* 8 3-5

Szybki

2-4

š

* 9 2-4

Wok

2-4

š

* 5 2-4

Hiszpa

ń

ska tortilla

Szybki

25-30

š

* 9 25-30

Wok

20-25

š

* 8 20-25

Sosy

Sos beszamelowy**

Oszcz

ę

dny

10-15

Ÿ

* 6 2-4

œ

* 6 8-11

Zwyk

ł

y

10-15

Ÿ

* 5 2-4

œ

* 5 8-11

Wok

3-8

Ÿ

* 6 1-2

œ

* 6 2-6

Sos na bazie "niebieskiego" sera ple

ś

niowego**

Oszcz

ę

dny

4-6

Ÿ

* 7 4-6

Zwyk

ł

y

3-5

Ÿ

* 7 3-5

Szybki

3-5

Ÿ

* 5 3-5

Sos neapolita

ń

ski

Zwyk

ł

y

18-23

š

* 6 2-4

* 4 16-19

Szybki

15-20

š

* 8 1-3

* 6 14-17

Wok

12-17

š

* 8 2-4

* 6 10-13

Sos carbonara

Zwyk

ł

y

10-15

* 6 5-7

* 3 5-8

Szybki

8-13

* 5 4-6

* 3 4-7

Oszcz

ę

dny

10-15

* 9 5-7

* 5 5-8

Potrawa

Ca

ł

kowi-

ty czas w

min

Krok 1

Krok 2

Palnik

˜ §

v

˜ §

v

Ryby

Morszczuk po rzymsku

Szybki

5-10

š

* 8 5-10

Zwyk

ł

y

8-13

š

* 9 8-13

Wok

5-10

š

* 7 5-10

Pieczony

ł

oso

ś

Szybki

5-10

š

* 7 2-4

1 3-6

Zwyk

ł

y

5-10

š

* 8 2-4

1 3-6

Wok

7-12

š

* 7 2-4

1 5-8

Ma

łż

e

Szybki

5-7

9 5-7

Wok

4-6

9 4-6

Zwyk

ł

y

10-12

9 10-12

Mi

ę

so

Pier

ś

kaczki (1 szt.)

Zwyk

ł

y

6-8

š

* 7 6-8

Szybki

9-11

š

* 7 9-11

Wok

6-8

š

* 6 6-8

Filet wo

ł

owy Stroganoff

Szybki

8-13

š

* 9 8-13

Wok

5-10

š

* 8 5-10

Zwyk

ł

y

12-17

š

* 9 12-17

Sznycel drobiowy (8 filetów z piersi kurczaka)

Szybki

7-12

š

* 9 2-4

š

* 6 5-8

Wok

7-12

š

* 9 2-4

š

* 6 5-8

Zwyk

ł

y

7-12

š

* 9 7-12

Mi

ę

so mielone (pasztet, kotlety mielone, sos bolo

ń

ski)

Szybki

15-20

š

* 8 15-20

Zwyk

ł

y

20-25

š

* 9 20-25

Wok

15-20

š

* 7 15-20

Gotowe produkty

Mro

ż

one krokiety (16 szt.)

Mro

ż

one paluszki rybne (12 szt.)

Szybki

6-10

š

8 6-10

Zwyk

ł

y

8-12

š

8 8-12

Wok

6-10

š

9 3-5

š

4 3-5

Kie

ł

basy (12 szt.)

Szybki

5-10

š

9 1-3

š

7 4-7

Zwyk

ł

y

7-12

š

9 7-12

Wok

5-10

š

9 1-3

š

6 4-7

Kie

ł

basy parzone (12 szt.)

Zwyk

ł

y

8-13

9 8-13

Wok

9-14

5 9-14

Szybki

7-12

7 7-12

Potrawa

Ca

ł

kowi-

ty czas w

min

Krok 1

Krok 2

Palnik

˜ §

v

˜ §

v

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)