Bosch PRP6A6D70R Płyta grzewcza – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
pl
Tabele i rady
20
Soczewica
Szybki
40-45
›
9 8-10
›
9 32-35
Zwyk
ł
y
50-55
›
9 18-20
œ
6 32-35
Wok
45-50
›
7 20-22
œ
5 25-28
Warzywa sma
ż
one na g
łę
bokim t
ł
uszczu
Szybki
12-17
š
* 7 6-8
š
* 6 6-9
Zwyk
ł
y
15-20
š
* 8 8-10
š
* 7 7-10
Wok
10-15
š
* 7 5-7
š
* 5 5-8
Sma
ż
one
ś
wie
ż
e warzywa**
Wok
6-8
š
* 9 6-8
Szybki
6-8
š
* 9 6-8
Frytki
Wok
12-17
š
* 8 12-17
Szybki
15-20
š
* 9 15-20
Zwyk
ł
y
25-30
š
* 9 25-30
Jaja
Shakshuka
Zwyk
ł
y
15-20
š
9 10-12
™
4 5-8
Szybki
13-18
š
8 7-9
™
3 6-9
Wok
15-20
š
6 11-13
™
4 4-7
Omlet (1 por.)
Zwyk
ł
y
3-5
š
* 8 3-5
Szybki
2-4
š
* 9 2-4
Wok
2-4
š
* 5 2-4
Hiszpa
ń
ska tortilla
Szybki
25-30
š
* 9 25-30
Wok
20-25
š
* 8 20-25
Sosy
Sos beszamelowy**
Oszcz
ę
dny
10-15
Ÿ
* 6 2-4
œ
* 6 8-11
Zwyk
ł
y
10-15
Ÿ
* 5 2-4
œ
* 5 8-11
Wok
3-8
Ÿ
* 6 1-2
œ
* 6 2-6
Sos na bazie "niebieskiego" sera ple
ś
niowego**
Oszcz
ę
dny
4-6
Ÿ
* 7 4-6
Zwyk
ł
y
3-5
Ÿ
* 7 3-5
Szybki
3-5
Ÿ
* 5 3-5
Sos neapolita
ń
ski
Zwyk
ł
y
18-23
š
* 6 2-4
™
* 4 16-19
Szybki
15-20
š
* 8 1-3
™
* 6 14-17
Wok
12-17
š
* 8 2-4
™
* 6 10-13
Sos carbonara
Zwyk
ł
y
10-15
™
* 6 5-7
™
* 3 5-8
Szybki
8-13
™
* 5 4-6
™
* 3 4-7
Oszcz
ę
dny
10-15
™
* 9 5-7
™
* 5 5-8
Potrawa
Ca
ł
kowi-
ty czas w
min
Krok 1
Krok 2
Palnik
˜ §
v
˜ §
v
Ryby
Morszczuk po rzymsku
Szybki
5-10
š
* 8 5-10
Zwyk
ł
y
8-13
š
* 9 8-13
Wok
5-10
š
* 7 5-10
Pieczony
ł
oso
ś
Szybki
5-10
š
* 7 2-4
™
1 3-6
Zwyk
ł
y
5-10
š
* 8 2-4
™
1 3-6
Wok
7-12
š
* 7 2-4
™
1 5-8
Ma
łż
e
Szybki
5-7
›
9 5-7
Wok
4-6
›
9 4-6
Zwyk
ł
y
10-12
›
9 10-12
Mi
ę
so
Pier
ś
kaczki (1 szt.)
Zwyk
ł
y
6-8
š
* 7 6-8
Szybki
9-11
š
* 7 9-11
Wok
6-8
š
* 6 6-8
Filet wo
ł
owy Stroganoff
Szybki
8-13
š
* 9 8-13
Wok
5-10
š
* 8 5-10
Zwyk
ł
y
12-17
š
* 9 12-17
Sznycel drobiowy (8 filetów z piersi kurczaka)
Szybki
7-12
š
* 9 2-4
š
* 6 5-8
Wok
7-12
š
* 9 2-4
š
* 6 5-8
Zwyk
ł
y
7-12
š
* 9 7-12
Mi
ę
so mielone (pasztet, kotlety mielone, sos bolo
ń
ski)
Szybki
15-20
š
* 8 15-20
Zwyk
ł
y
20-25
š
* 9 20-25
Wok
15-20
š
* 7 15-20
Gotowe produkty
Mro
ż
one krokiety (16 szt.)
Mro
ż
one paluszki rybne (12 szt.)
Szybki
6-10
š
8 6-10
Zwyk
ł
y
8-12
š
8 8-12
Wok
6-10
š
9 3-5
š
4 3-5
Kie
ł
basy (12 szt.)
Szybki
5-10
š
9 1-3
š
7 4-7
Zwyk
ł
y
7-12
š
9 7-12
Wok
5-10
š
9 1-3
š
6 4-7
Kie
ł
basy parzone (12 szt.)
Zwyk
ł
y
8-13
›
9 8-13
Wok
9-14
›
5 9-14
Szybki
7-12
›
7 7-12
Potrawa
Ca
ł
kowi-
ty czas w
min
Krok 1
Krok 2
Palnik
˜ §
v
˜ §
v
Spis treści
- 3 ęś; ywanie zgodne; łą; łą
- 4 Wa; Niebezpiecze
- 6 Strona 2; Elementy obs; żą; Wska
- 7 Kod produktu; Palniki gazowe; Ostrze; Ruszt dodatkowy wok; Dodatkowy ruszt do kawiarki; Simmer Plate
- 8 Aby zablokowa; Tabele i rady; Palnik wok
- 9 Tabela gotowania; Informacje dotycz; Makaron i ry
- 11 Czyszczenie oraz przegl; Czyszczenie; ść; Desery
- 12 Konserwacja; Co robi; ąć; Usterka
- 13 Zlecenie naprawy oraz pomoc w razie usterki; Warunki gwarancji
- 14 Utylizacja zgodna z przepisami o ochronie
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)