ZALECENIA DOTYCZĄCE PRZYGOTOWANIA:; Nazwa produktu - Oursson MO4225/RD - Instrukcja obsługi - Strona 10

Oursson MO4225/RD Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 16
Ładowanie instrukcji

62

ZALECENIA DOTYCZĄCE PRZYGOTOWANIA:

Nazwa produktu

Tryb przygotowania Pozycja

rusztu/tacy

Temperatura Czas goto

-

wania

Uwaga

Gaļa

Wieprzo-

wina

(800 g)

200

о

С

35- 40 min

Zamarynuj przed
pieczeniem, potnij

na małe kawałki

(3 × 3 × 3 cm).

Wołowina/
jagnięcina

(800 g)

200

о

С

40- 45 min

Zamarynuj przed
pieczeniem, potnij

na małe kawałki

(3 × 3 × 3 cm).

Mięsne

produkty

garmaże

-

ryjne

Kiełbaski

(500 g)

160

о

С

15-20 min

Zrób małe nacięcie.
Włóż tacę na okru

-

chy

7

.

Parówki

na hot dogi
(500 g)

160

о

С

15-20 min

Zdejmij osłonkę
parówek. Włóż tacę

na okruchy

7

.

Klopsy
(800 g)

MO2620

МО3030

120

о

С

20-25 min

Wlej 150 ml wody
na tacę.

Stek
(350 g)

160

о

С

15-20 min

Zrób niewielkie
nacięcia w kształcie
siatki, natrzyj solą,
przyprawami i
ziołami.

Drób

Filet

(500 g)

(na końcu pr

-

zygotowania,

aby skórka

była krucha)

1.

2.

MO2620

МО3030

160

о

С

25-30 min

Aby zachować
soczystość, użyj rę

-

kawa do pieczenia.
Natrzyj solą, przy

-

prawami i ziołami.

Kiełbaski

(500 g)

MO2620

МО3030

160

о

С

25-30 min

Aby zachować
soczystość, użyj rę

-

kawa do pieczenia.
Natrzyj solą, przy

-

prawami i ziołami.

Skrzydełka

(500 g)

180

о

С

15-20 min

Natrzyj solą, przy

-

prawami i ziołami.

Noga
(500 g)

MO2620

МО3030

160

о

С

25-30 min

Natrzyj solą, przy

-

prawami i ziołami.
Wlej 150 ml wody
na tacę.

Cały kurc

-

zak (900 g)

(na końcu pr

-

zygotowania,

aby skórka

była krucha)

1.

2.

MO2620

МО3030

160

о

С

30-40 min

Wlej 150 ml wody
na tacę.
Natrzyj solą, przy

-

prawami i ziołami.

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)