Franke FMA 86 H OY Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
62
TABELA GOTOWANIA
PRZEPIS
FUNKCJA NAGRZEWANIE TEMPERATURA
(°C)
CZAS TRWANIA
(MIN.)
POZIOM PIEKARNIKA
I AKCESORIA
Ciasta drożdżowe
Tak
150 - 170
30 - 90
2
Tak
160 - 180
30 - 90
4
1
Ciasto z nadzieniem
(sernik, strudel, ciasto owocowe
)
Tak
160 – 200
35 - 90
2
Tak
160 – 200
40 - 90
4
2
Kruche ciasteczka/Rogaliki
Tak
160 - 180
15 - 35
2 / 3
Tak
150 - 170
20 - 45
4
2
Tak
150 - 170
20 - 45
5
3
1
Ptysie
Tak
180 - 200
40 - 60
2
Tak
170 - 190
35 - 50
4
2
Bezy
Tak
90
150 - 200
2
Tak
90
140 - 200
4
2
Tak
90
140 - 200
5
3
1
Pizza / chleb
Tak
220 - 250
10 - 25
1 / 2
Tak
200 - 240
20 - 45
4
2
Mały chleb
80 g
Tak
180 - 200
30 - 45
2
Bochenek chleba
500 kg
Tak
180
50 - 70
1 / 2
Chleb
Tak
180 - 200
30 - 80
4
2
Mrożona pizza
Tak
250
10 - 20
2
Tak
230 - 250
10 - 25
4
2
Tarta pikantna
(warzywna lub mięsna, quiche)
Tak
180 - 200
30 - 45
2
Tak
180 - 200
35 - 50
4
2
Tak
180 - 200
35 - 50
5
3
1
Vols-au-vent /Ciasto francuskie
Tak
190 - 200
20 - 30
2
Tak
180 - 190
20 - 40
4
2
Tak
180 - 190
20 - 40
5
3
1
Lasagne/zapiekany makaron/
cannelloni/zapiekanki
Tak
190 - 200
45 - 65
2
AKCESORIA
Ruszt
Naczynie do pieczenia lub
tortownica na ruszcie
Taca lub forma do ciasta
na ruszcie
Blacha do pieczenia
napełniona 200 ml wody
Blacha do pieczenia
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)