Electrolux EOF5C50BZ - Instrukcja obsługi - Strona 16

Electrolux EOF5C50BZ Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 70
Ładowanie instrukcji

( °C)

(min)

Kekë të

vegjël, 16

për tavë

Ventilator i

plotë

Tava e

pjekjes

1 dhe 3 160

20 - 35

-

Ëmbëlsirë

me mollë, 2

tava Ø20 cm

Gatim

tradicional

Rafti me

rrjetë

1

170

70 - 90

-

Ëmbëlsirë

me mollë, 2

tava Ø20 cm

Ventilator i

plotë

Rafti me

rrjetë

2

160

70 - 90

-

Pandispanjë,

formë keku

Ø26 cm

Gatim

tradicional

Rafti me

rrjetë

2

170

35 - 45

-

Pandispanjë,

formë keku

Ø26 cm

Ventilator i

plotë

Rafti me

rrjetë

2

160

35 - 45

-

Amareta

Gatim

tradicional

Tava e

pjekjes

3

150

20 - 35

Ngroheni furrën

paraprakisht për 10

min.

Amareta

Ventilator i

plotë

Tava e

pjekjes

3

150

20 - 35

Ngroheni furrën

paraprakisht për 10

min.

Bukë e

thekur

Skarë

Rafti me

rrjetë

3

maks.

1 - 5

Ngroheni furrën

paraprakisht për 10

min.

Qofte prej

mish lope, 6

copë, 0.6 kg

Skarë

Rafti me

rrjetë dhe

tavë kullimi

3

maks.

20 - 30

Vendosni raftin me

rrjetë në nivelin e tretë

dhe tavën e kullimit në

nivelin e dytë të furrës.

Rrotullojeni ushqimin

pasi të ketë kaluar

gjysma e kohës së

gatimit.

Ngroheni furrën

paraprakisht për 10

min.

12. KUJDESI DHE PASTRIMI

PARALAJMËRIM!

Referojuni kapitujve për sigurinë.

16 SHQIP

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)