AENO EO1 (AEO0001) Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
92
PL
Piekarnik elektryczny AENO EO1 jest przeznaczony do przyrządzania w
domu dań mięsnych, rybnych, warzywnych, a także ciast.
Dane techniczne
Typ sterowania: sterowanie dotykowe. Napięcie znamionowe: 220–240 V~,
50/60 Hz. Moc nominalna: 1600,0 Watt. Wymiary (Dł. × Szer. × Wys.):
530 mm × 380 mm × 300 mm. Specyfikacja elementu grzejnego: moc 400 W.
Liczba elementów grzewczych: 4. Pojemność komory: 30 litrów. Maksymalny
czas gotowania: 120 minut. Zakres regulacji temperatury gotowania: 38–
230 °C ±10 °C. Grill: Tak. Konwekcja: tak. Podświetlana kamera: tak.
Elektroniczny panel dotykowy z 8 programami.
Komplet zestawu (rysunki A i B)
Piekarnik elektryczny AENO, blacha do pieczenia (6), chromowany ruszt do
pieczenia (9), uchwyt blachy do pieczenia i rusztu (7), rożen (8), skrócona
instrukcja obsługi, karta gwarancyjna.
Tabela 1 – Panel sterowania (rysunek E)
10
Wskaźnik czasu gotowania
11
Wskaźnik temperatury gotowania
12
Wskaźnik trybu ogrzewania
13
Wskaźnik programu pieczenia «Сhleb»
14
Wskaźnik programu «Ciasto»
15
Wskaźnik programu «Pizza»
16
Wskaźnik programu «Herbatnik»
17
Wskaźnik programu «Stek»
18
Wskaźnik programu «Kurczak»
19
Włączanie/wyłączanie oświetlenia piekarnika. Przycisk jest aktywny tylko
wtedy, gdy urządzenie jest włączone
20
Wskaźnik programu «Przygotowanie ciasta»
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)