Oursson MG5550/SP - Instrukcja obsługi - Strona 13

Oursson MG5550/SP
Strona: / 13
Ładowanie instrukcji

84

www.oursson.com

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 6 - ZALECENIA; Symbol zagrożenia; INSTRUKCJE BEZPIECZEŃSTWA,

48 PL upewnić się, że urządzenie zostało odłączone od sieci elektrycznej. • Nie należy używać tego urządzenia na zewnątrz. • Urządzenie nie jest przeznaczone do użytku przez osoby (w tym dzieci) o ograniczonej sprawności fi - zycznej, czuciowej i psychicznej, niedoświadczone i nieumiejętne. Mogą one...

Strona 7 - Montaż maszynki do mięsa,; ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA; Akcesoria do poszczególnych modeli urządze; Dociskacz; Rys; Przed zmontowaniem lub rozmon-; Ostrza są bardzo ostre, należy zachować; Automatyczne zabezpieczenie silnika; Maksymalny czas ciągłej pracy urządzenia

49 Montaż maszynki do mięsa, Rys. C Mięso mielone: Rys. C-3 Kiełbasa: Rys. C-7,C-8 Pulpety: Rys. C-5,C-6 Warzywa: Rys. C-4 1. Włożyć śrubę 9 do zespołu tnącego 3 . 1. Włożyć wymaganą dyszę 13 , 14 , 15 do zespołu tnącego 17 . 2. Zabezpieczyć zespół tnący 17 w maszyn - ce, obracając go w lewo do mo...

Strona 8 - ZALECENIA DOTYCZĄCE PRZYGOTOWYWANIA; Nazwa czynności; Nie wolno mleć składników o tempera; Przystawka do kiełbasy; cisk

50 ZALECENIA DOTYCZĄCE PRZYGOTOWYWANIA Przed rozpoczęciem przygotowań zaleca się pokrojenie składników na kawałki 3 x 3 x 3 cm. Nazwa czynności Składniki Uwaga Dysk perforowany z otworami 3/5,0 mm 6 , 5 Przygotowanie mielonego mięsa/ryb/drobiu Pokroić składniki na kawałki 3 x 3 x 3 cm. Mięso mielone...

Inne modele maszynki do mięsa Oursson