Zelmer 586_686 - Instrukcje
Maszynka do mięsa Zelmer 586_686 – Instrukcja obsługi w formacie PDF online.
Instrukcje:
Instrukcja obsługi Zelmer 586_686
Podsumowanie
Notes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...
7 Opis urządzenia (Rys. A) Maszynka do mielenia produktów spożywczych składa się z: 1 Napędu maszynki – każdy napęd maszynki przysto- sowany jest do montażu każdego zespołu mielącego i szatkownicy produkcji ZELMER S.A. W tylnej obudowie napędu 586 i 686, znajdują się otwory wentylacyjne. Zespołu mi...
8 Praca z nasadką masarską (Rys. E) Do komory mielenia włóż kolejno: ślimak sprzęgłem do środka, ● na trzpień ślimaka wkładkę dystansową, ● nasadkę masarską, ● dokręć wszystkie elementy nakrętką - mocno do oporu. ● Przed nałożeniem kiełbaśnicy (osłonki z jelita) namocz ją w ciepłej wodzie przez...