Zelmer 586_686 - Instrukcje

Maszynka do mięsa Zelmer 586_686 – Instrukcja obsługi w formacie PDF online.

Instrukcje:

Podsumowanie

Strona 2 - Notes; zawsze; Dane techniczne; P L

Notes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...

Strona 3 - Opis urządzenia; TYPY MASZYNEK ZELMER; Praca z zespołem mielącym; click

7 Opis urządzenia (Rys. A) Maszynka do mielenia produktów spożywczych składa się z: 1 Napędu maszynki – każdy napęd maszynki przysto- sowany jest do montażu każdego zespołu mielącego i szatkownicy produkcji ZELMER S.A. W tylnej obudowie napędu 586 i 686, znajdują się otwory wentylacyjne. Zespołu mi...

Strona 4 - Kotlety wieprzowe mielone; 0 dag wieprzowiny, 6 dag czerstwej bułki, 5 dag cebuli,; Pasztet z mięsa mieszanego; 0 dag wieprzowiny, 50 dag cielęciny, 40 dag słoniny, 50 dag

8 Praca z nasadką masarską (Rys. E) Do komory mielenia włóż kolejno: ślimak sprzęgłem do środka, ● na trzpień ślimaka wkładkę dystansową, ● nasadkę masarską, ● dokręć wszystkie elementy nakrętką - mocno do oporu. ● Przed nałożeniem kiełbaśnicy (osłonki z jelita) namocz ją w ciepłej wodzie przez...

Other Zelmer Maszynki do mięsa Manuals