Strona 4 - Spis treści; Niebezpieczeństwo; Ostrzeżenie
Polski 200 Polski Spis treści Ważne ___________________________________________________________________________________ 200 Recykling _________________________________________________________________________________ 203 Gwarancja i pomoc techniczna ___________________________________________________...
Strona 7 - Recykling; Opis ogólny
203 Polski Recykling Ten symbol oznacza, że produktów elektrycznych po okresie ich użytkowania,nie można wyrzucać wraz z innymi odpadami pochodzącymi z gospodarstwdomowych. Użytkownik ma obowiązek oddać zużyty produkt do podmiotuprowadzącego zbieranie zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego...
Strona 8 - Przed pierwszym użyciem; Przygotowanie do pierwszego użycia; Zasady używania urządzenia; Tabela żywności; Składniki
204 Polski Przed pierwszym użyciem 1 Usuń wszystkie elementy opakowania. 2 Usuń wszystkie nalepki i etykiety (jeśli dotyczy) z urządzenia. 3 Przed pierwszym użyciem dokładnie umyj wszystkie części urządzenia (patrzrozdział „Czyszczenie”). Przygotowanie do pierwszego użycia Umieść urządzenie na stabi...
Strona 9 - Smażenie gorącym powietrzem
205 Polski Składniki Ilość min. – maks. Czas (min) Tempe ratura Uwaga Kotlety mięsne bez kości(około 190 g / 7 uncji) 1–2 sztuk 16–20 200°C - Potrząśnij, obróć lub wymieszajw połowie czasu smażenia Udka z kurczaka (około125 g / 4,5 uncji) 2–6 sztuk 18–21 180°C - Potrząśnij, obróć lub wymieszajw poł...
Strona 13 - Gotowanie za pomocą zaprogramowanego ustawienia; Ustawienie; Przygotowanie domowych frytek
209 Polski Gotowanie za pomocą zaprogramowanego ustawienia 1 Wykonaj czynności od 1 do 6 opisane w części „Smażenie gorącympowietrzem”. 2 Naciśnij przycisk wybranego zaprogramowanego ustawienia. 3 Rozpocznij proces gotowania, naciskając przycisk uruchomienia/wstrzymania. Uwaga - Jeśli podczas gotowa...
Strona 14 - Czyszczenie
210 Polski 5 Wyjmij słupki z miski rękoma lub za pomocą sztućców tak, aby nadmiar olejupozostał w misce. Uwaga - Nie przechylaj miski w celu wsypania wszystkich słupków naraz napatelnię, aby do patelni nie wlało się za dużo oleju. 6 Przełóż słupki na patelnię. 7 Usmaż słupki ziemniaczane i potrząśni...
Strona 15 - Przechowywanie
211 Polski 5 Aby zapobiec zarysowaniom, delikatnie przetrzyj zewnętrzną powierzchnięurządzenia czystą i miękką ściereczką. Zacznij od lekko zwilżonej ściereczki, anastępnie w razie potrzeby użyj suchej. 6 Wyczyść element grzejny za pomocą szczoteczki do czyszczenia w celuusunięcia wszelkich osadów z...
Strona 16 - Rozwiązywanie problemów
212 Polski Rozwiązywanie problemów W tym rozdziale opisano najczęstsze problemy, z którymi można się zetknąć,korzystając z urządzenia. Jeśli poniższe wskazówki okażą się niewystarczające dorozwiązania problemu, odwiedź stronę www.philips.com/support , na której znajduje się lista często zadawanych p...