Strona 22 - Spis tre ci; Rady i wskazówki dotycz; Przed monta
23 ë Spis tre ci [pl] Instrukcja obs ł ugi Rady i wskazówki dotycz ą ce bezpiecze ń stwa ...................... 23 Przed monta em urz ф dzenia ......................................................... 23 Rady i wskazówki dotycz ф ce bezpiecze ń stwa ........................... 24 Przyczyny uszkodze ...
Strona 24 - Panel sterowania
25 Nowy piekarnik w Pa ń stwa kuchni Oto Pa ń stwa nowy piekarnik. W tym rozdziale zostaj ф obja nione funkcje panelu sterowania i jego poszczególnych elementów. Ponadto, rozdzia ł zawiera informacje na temat akcesoriów kuchennych i elementów znajduj ф cych si ę wewn ф trz piekarnika. Panel sterow...
Strona 29 - Godzina; Funkcja zabezpieczenia dzieci; Zmiana ustawie
30 Usuni ę cie ustawie ń czasu zako ń czenia gotowania Przywróci ц ustawienia czasu zako ń czenia gotowania zgodne z aktualn ф godzin ф , za pomoc ф przycisku A . Zmienione ustawienie czasu pokazuje si ę po up ł ywie kilku sekund. Piekarnik w łф cza si ę . Je li minutnik jest zaprogramowany, najpier...
Strona 31 - Funkcja o wietlenia; Pochylanie elementu grzewczego grilla
32 Oczyszczanie powierzchni samoczyszcz ą cych wewn ą trz piekarnika W niektórych piekarnikach, tylna cianka wn ę trza piekarnika, cianki boczne lub cianka górna mog ф by ц pokryte warstw ф ceramiczn ф o du ej porowato ci. Warstwa ta poch ł ania zabrudzenia powsta ł e podczas pieczenia i sma enia o...
Strona 33 - Wymiana lampki w piekarniku; Serwis; Nr) i numer fabryczny
34 Komunikaty o b łę dach Kiedy na panelu wska ników pojawia si ę komunikat o b łę dzie z symbolem “ , nacisn фц przycisk 0 . Komunikat znika. Ustawiona funkcja czasu zostaje skasowana. Je li komunikat o b łę dzie nie znika, powiadomi ц Serwis Techniczny. Anomalie wywo ł uj ф ce nast ę puj ф ce komu...
Strona 38 - Porady dotycz
39 Ryby Obróci ц kawa ł ki ryby po up ł ywie Z czasu. W przypadku ca ł ych ryb, nie ma konieczno ci ich obracania. W ł o y ц do piekarnika ca łф ryb ę w jej naturalnej pozycji; z p ł etw ф grzbietow ф skierowan ф ku górze. Aby utrzyma ц stabilno ц ryby, umie ci ц w brzuchu ryby kawa ł ki ziemniaka ...
Strona 41 - Pieczenie
42 Akrylamid w produktach spo ż ywczych Akrylamid powstaje przede wszystkim w produktach zbo owych i ziemniaczanych przygotowywanych w wysokich temperaturach, np. we frytkach, tostach, bu ł kach, chlebie i w drobnych wyrobach cukierniczych (herbatnikach, ciastkach z przyprawami korzennymi, ciastkach...
Strona 42 - enie na grillu
43 Pieczenie/sma ż enie na grillu Je li k ł adzie si ę potraw ę bezpo rednio na ruszcie, umie ci ц blach ę emaliowan ф na poziomie 1. W ten sposób mo na zebra ц sok z mi ę sa, dzi ę ki czemu piekarnik b ę dzie czystszy. P ł aski placek dro d owy Blacha emaliowana 3 % 160-180 30-40 Blacha aluminiowa...