Samsung RB34T672FEL/EF - Instrukcja obsługi - Strona 68

Samsung RB34T672FEL/EF

Spis treści:

Ładowanie instrukcji

Konserwacja

Polski

68

Konserw

acja

A

37.

Umieść dołączoną

prawą górną osłonę drzwi

(A)

po przeciwnej stronie zawiasu.

- Ta czynność może nie dotyczyć niektórych

modeli.

A

38.

Przewód z drzwi lodówki umieść pod

pokrywą

przewodów (A)

.

- Ta czynność może nie dotyczyć niektórych

modeli.

A

39.

Załóż

pokrywę przewodów (A)

z powrotem na

drzwiach lodówki.

- Ta czynność może nie dotyczyć niektórych

modeli.

40.

Kilkakrotnie otwórz i zamknij drzwi lodówki,

aby sprawdzić, czy są dobrze założone.

Untitled-1 68

2022-10-20 4:38:49

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 2 - Spis treści

Polski 2 Spis tr eści Spis treści Informacje dotyczące bezpieczeństwa 4 Ważne informacje na temat instrukcji bezpieczeństwa 4 Ważne symbole i środki ostrożności: 6 Ważne środki ostrożności 7 Istotne ostrzeżenia dotyczące transportu i miejsca instalacji urządzenia 12 Krytyczne ostrzeżenia dotyczące ...

Strona 4 - Informacje dotyczące bezpieczeństwa; Ważne informacje na temat instrukcji bezpieczeństwa; • Ostrzeżenia i ważne informacje o bezpieczeństwie zawarte

Polski 4 Informacje dotyczące bezpieczeństwa Przed rozpoczęciem korzystania z nowej lodówki firmy Samsung prosimy przeczytać dokładnie niniejszy podręcznik, aby uzyskać informacje na temat bezpiecznej i efektywnej obsługi funkcji, które oferuje nowe urządzenie. Ważne informacje na temat instrukcji ...

Strona 6 - Ważne symbole i środki ostrożności:; poważnymi obrażeniami ciała, szkodami

Informacje dotyczące bezpieczeństwa Polski 6 Inf ormacje do ty cz ąc e bezpiec zeństw a - Należy czyścić zbiorniki na wodę, jeśli nie były używane przez 48 godzin; instalację wodną podłączoną do sieci wodociągowej należy przepłukać, jeśli woda nie była pobierana przez 5 dni. - Surowe mięso i ryby n...