Electrolux EKE 6160 - Instrukcja obsługi - Strona 11

Electrolux EKE 6160 Kuchenka – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 36
Ładowanie instrukcji

Rabo^aq powerhnostx

11

Maksimum temperatury w polovenii 9 (wype^ka
blinow) dostigaetsq ^erez 7 minut.

Uprawlenie s pomo]x@ termorele naibolee

\ffektiwno pri ispolxzowanii horo[ej
skoworody/kastr@li. Srazu ustanowite ru^ku w
rekomenduemoe polovenie:

Kipenie

Zwuk i razmer puzyrej w wode pomogut Wam wybratx
nuvnu@ ustanowku:

Varka

Lu^[e ne varitx srazu pi]u, neposredstwenno
wynutu@ iz morozilxnoj kamery. Tolxko okolo 2/
3 dnq skoworody dolvno bytx zanqto
prigotawliwaemoj pi]ej.

Polovite margarin ili maslo na skoworodu i

ustanowite rekomenduemyj urowenx tepla. ~toby
polu^itx lu^[ie rezulxtaty, wavno, ^toby vir
imel sootwetstwu@]ij cwet (temperaturu) kogda
Wy na^nëte varitx pi]u. Pomestite konec
derewqnnoj me[alki na dno skoworody, ^tby
posmotretx, kakogo cweta vir.

Ustanowka

1

O^enx medlennyj
ogonx.

Podhodit dlq poddervaniq
pi]i w tëplom sostoqnii,
topleniq masli ili
[okolada.

Ustanowki

1-3

Medlennyj ogonx. Tu[enie
pri slabom kipenii
(malenxkie puzyrxki).

Podhodit dlq prigotowleniq
risa, ryby i owo]ej takih kak
sladkij goro[ek ili brokkoli.

Ustanowki

2-5

Srednij ogonx. Kipenie s
puzyrxkami bolx[ego
razmera.

Podhodit dlq warki osnownyh
widow pi]i, takih kak mqsa,
korneplodow i kartofelq.

Ustanowka

12

Gorq^aq. Zwuk propadaet perd
tem, kak woda na^inaet
intensiwno zakipatx.

Podhodit dlq kipq^eniq wody
dlq risa i makaronnyh izdelij.
Zatem ubawxte ogonx dlq bolee
medlennogo prigotowleniq.

Ustanowki 5 - 6

Slegka kori^newatyj
vir. Medlennyj
ogonx.

Podhodit dlq qic, luka, syrogo
kartofelq, otbiwnyh i kotlet,
celoj ryby i t. d.

Ustanowki 6 - 7

Kori^newatyj vir.
Srednij ogonx.

Podhodit dlq varki bolx[instwa
widow pi]i, naprimer mqsnogo
far[a, i t. d.

Ustanowki 6 - 9

Tu[enie mqsa, kolbasy i tonkih
rybnyh file.

Ustanowki 8 - 10

Bliny.

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)