TESTOWANIE NACZYŃ ZGODNIE Z NORMą EN 60705; Przygotowywanie i rozmrażanie za pomocą mikrofal; Przygotowanie w kuchence mikrofalowej - Oursson MD2042/GA - Instrukcja obsługi - Strona 10

Oursson MD2042/GA Kuchenka mikrofalowa – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 17
Ładowanie instrukcji

64

TESTOWANIE NACZYŃ ZGODNIE Z NORMą EN 60705

Władze sprawdzają jakość i należyte działanie kuchenki mikrofalowej w przypadku tych naczyń.

Zgodnie z normami EN 60705, IEC 60705 lub DIN 44547, EN 60350 (2009)

Przygotowywanie i rozmrażanie za pomocą mikrofal

Przygotowanie w kuchence mikrofalowej

Naczynie

Moc kuchenki (Wat)

Czas gotowania (min)

Uwagi

Omlet, 750 g.

360 W, 12-17 min + 90 W, 20-25 min

Umieść formę Pyrex (20x25 cm) na obrotowej

podstawce

Biszkopt

600 W, 8-10 min

Umieść formę Pyrex (22 cm) na obrotowej

podstawce

Klops

600 W, 20-25 min

Umieść formę Pyrex na obrotowej podstawce

Rozmrażanie w kuchence mikrofalowej

Naczynie

Moc kuchenki (Watts)

Czas gotowania (min)

Uwagi

Mięso

180 W, 7 min + 90 W, 10-15 min

Umieść formę Pyrex (22 cm) na obrotowej

podstawce

Rozmrażanie w kuchence mikrofalowej

Naczynie

Moc kuchenki (Wat)

Czas gotowania (min)

Uwagi

Zapiekanka z ziemniaków

Grill + 360 W, 35-40 min

Umieść formę Pyrex (22 cm) na obrotowej

podstawce

Dane techniczne

Model

MD2042

Pobór mocy, W

max 1200

Napięcie znamionowe

220–240 V ~; 50 Hz

Częstotliwość magnetronu

2450 MHz

Moc wyjściowa kuchenki, W

700

Pojemność komory wewnętrznej, L

20

Średnica szklanego talerza obrotowego, mm

245

Klasa ochrony przez porażeniem prądem

I

Temperatura przechowywania i transportu

Od -25°C do +35°C

Temperatura pracy od

+5°C do +35°C

Wymagana wilgotność

15–75% (bez skraplania)

Wymiary(szerokość x długość x wysokość) , mm

452x330x262 mm

Waga, kg

10,8 kg

*Produkty należy przechowywać w suchych, wentylowanych magazynach w temperaturze poniżej 25°C.

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)