Russell Hobbs 23420-56 Grill – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
47
T-bony
8-9
KURCZAK / INDYK
pierś kurczaka w kawałkach
5-7
JAGNIĘCINA
udka (z kurczaka)
5-7
kebaby, kostka 25mm
7-8
pierś z indyka, w plastrach
3-4
kotlety z polędwicy
4-6
WARZYWA
OWOCE MORZA
szparagi
3-4
filet z łososia
3-4
bakłażan, plaster / kostka
8-9
filet z okonia morskiego
3-5
cebula, cienki plasterek
5-6
stek z halibuta, 12-25mm
6-8
papryką, cienki plasterek
6-8
stek z łososia, 12-25mm
6-8
papryka, grillowanie, następnie zdjęcie
skóry
2-3
stek z miecznika, 12-25mm
6-9
cała papryka posmarowana oliwą
8
stek z tuńczyka, 12-25mm
6-8
ziemniaki, plaster / kostka
7-9
kebaby, kostka 25mm
4-6
krewetka
1-2
OWOCE
przegrzebek
4-6
jabłko, połowa / plaster
6-8
banan, plaster w długości
3-4
WIEPRZOWINA
nektarynki, połowa / plaster
3-5
kotlety, 12mm
5-6
brzoskwinie, połowa / plaster
3-5
stek z szynki
5-6
ananas, plaster
3-7
kebaby, kostka 25mm
7-8
kiełbasy
6-8
polędwica, 12mm
4-6
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)