Russell Hobbs 23410-56 - Instrukcja obsługi - Strona 6

Russell Hobbs 23410-56 Grill – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 12
Ładowanie instrukcji

47

T-bony

8-9

KURCZAK / INDYK

pierś kurczaka w kawałkach

5-7

JAGNIĘCINA

udka (z kurczaka)

5-7

kebaby, kostka 25mm

7-8

pierś z indyka, w plastrach

3-4

kotlety z polędwicy

4-6

WARZYWA

OWOCE MORZA

szparagi

3-4

filet z łososia

3-4

bakłażan, plaster / kostka

8-9

filet z okonia morskiego

3-5

cebula, cienki plasterek

5-6

stek z halibuta, 12-25mm

6-8

papryką, cienki plasterek

6-8

stek z łososia, 12-25mm

6-8

papryka, grillowanie, następnie zdjęcie
skóry

2-3

stek z miecznika, 12-25mm

6-9

cała papryka posmarowana oliwą

8

stek z tuńczyka, 12-25mm

6-8

ziemniaki, plaster / kostka

7-9

kebaby, kostka 25mm

4-6

krewetka

1-2

OWOCE

przegrzebek

4-6

jabłko, połowa / plaster

6-8

banan, plaster w długości

3-4

WIEPRZOWINA

nektarynki, połowa / plaster

3-5

kotlety, 12mm

5-6

brzoskwinie, połowa / plaster

3-5

stek z szynki

5-6

ananas, plaster

3-7

kebaby, kostka 25mm

7-8

kiełbasy

6-8

polędwica, 12mm

4-6

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)