T r y b d e m o; T r y b d e m o m o; S e r w i s - Gaggenau VP414111 - Instrukcja obsługi - Strona 16

Gaggenau VP414111

Płyta grzewcza Gaggenau VP414111 – Instrukcja obsługi, czytaj za darmo online w formacie PDF. Mamy nadzieję, że to pomoże rozwiązać wszelkie problemy, które mogą się pojawić. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego.

Ładowanie instrukcji

3 5

S e r w i s

pl

T r y b d e m o

T r y b d e m o j e s t a k t y w o w a n y , j e

ż

e l i p o w

ł ą

c z e n i u

w s z y s t k i e p i e r

ś

c i e n i e

ś

w i e t l n e p o k r

ę

t e

ł

o b s

ł

u g i

ś

w i e c

ą

s i

ę

n a b i a

ł

o p r z e z 1 0 s e k u n d . U r z

ą

d z e n i e n i e g r z e j e .

P o d

ś

w i e t l a n y p i e r

ś

c i e

ń

p o k r

ę

t

ł

a o b s

ł

u g i T e m p e r a t u r a

ś

w i e c i s i

ę

n a p o m a r a

ń

c z o w o .

T r y b d e m o m o

ż

na dezakt ywowa

ć

w nast

ę

puj

ą

cy sposób:

1

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i T e m p e r a t u r a n a 0 .

O d

ł ą

c z y

ć

u r z

ą

d z e n i e o d s i e c i e l e k t r y c z n e j .

O d c z e k a

ć

c o n a j m n i e j 3 0 s e k u n d .

2

P o n o w n i e p o d

ł ą

c z y

ć

u r z

ą

d z e n i e . P o d

ś

w i e t l a n e

p i e r

ś

c i e n i e p o k r

ę

t e

ł

o b s

ł

u g i

ś

w i e c

ą

s i

ę

p r z e z k i l k a

s e k u n d n a z i e l o n o , a n a s t

ę

p n i e n a

ż

ó

ł

t o . O d c z e k a

ć

,

a

ż

p o d

ś

w i e t l a n e p i e r

ś

c i e n i e z g a s n

ą

.

3

N a s t

ę

p n i e w c i

ą

g u 3 m i n u t d e z a k t y w o w a

ć

t r y b d e m o

w n a s t

ę

p u j

ą

c y s p o s ó b :

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i T e m p e r a t u r a w l e w o n a

p o z y c j

ę

2 4 0 .

4

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w p r a w o n a p o z y c j

ę

£

.

5

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w l e w o n a p o z y c j

ę

0 .

O d c z e k a

ć

, a

ż

p o d

ś

w i e t l a n y p i e r

ś

c i e

ń

z a

ś

w i e c i s i

ę

n a

ż

ó

ł

t o .

6

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w p r a w o n a p o z y c j

ę

£

.

P o d

ś

w i e t l a n y p i e r

ś

c i e

ń

ś

w i e c i s i

ę

n a z i e l o n o .

O d c z e k a

ć

5 s e k u n d . P o d

ś

w i e t l a n y p i e r

ś

c i e

ń

z m i e n i a k o l o r n a

ż

ó

ł

t y .

T r y b d e m o z o s t a

ł

d e z a k t y w o w a n y .

W c e l u z a p i s a n i a

u s t a w i e n i a k o n i e c z n i e w y j

ś ć

z m e n u w n a s t

ę

p u j

ą

c y

s p o s ó b :

7

O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i n a 0 . N a s t

ę

p n i e o b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w l e w o n a p o z y c j

ę

2 4 0 . O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w p r a w o n a p o z y c j

ę

£

. O b r ó c i

ć

p o k r

ę

t

ł

o o b s

ł

u g i w l e w o n a p o z y c j

ę

0 . O d c z e k a

ć

, a

ż

p o d

ś

w i e t l a n y p i e r

ś

c i e

ń

z g a

ś

n i e .

S e r w i s

Serwis

J e

ż

e l i u r z

ą

d z e n i e w y m a g a n a p r a w y , n a l e

ż

y s k o n t a k t o w a

ć

s i

ę

z n a s z y m s e r w i s e m . P r a c o w n i c y s e r w i s u z n a j d

ą

o d p o w i e d n i e r o z w i

ą

z a n i e , c o p o z w o l i r ó w n i e

ż

u n i k n

ą ć

z b

ę

d n y c h p r z y j a z d ó w p e r s o n e l u t e c h n i c z n e g o .

S y m b o l p r o d u k t u ( n r E ) i n u m e r
f a b r y c z n y ( n r F D )

P r a c o w n i k o w i s e r w i s u n a l e

ż

y p o d a

ć

n u m e r p r o d u k t u ( n r

E ) o r a z d a t

ę

p r o d u k c j i ( n r F D ) u r z

ą

d z e n i a , a b y m ó g

ł

o n

u d z i e l i

ć

kompetentnej pomocy. Tabliczka znamionowa z

t y m i n u m e r a m i z n a j d u j e s i

ę

n a s p o d z i e u r z

ą

d z e n i a .

M o

ż

n a t u w p i s a

ć

d a n e u r z

ą

d z e n i a i n u m e r t e l e f o n u

s e r w i s u , a b y w r a z i e k o n i e c z n o

ś

c i m ó c s z y b k o j e

o d n a l e

ź ć

.

N a l e

ż

y p a m i

ę

t a

ć

,

ż

e w e z w a n i e p r a c o w n i k a s e r w i s u w

p r z y p a d k u n i e p r a w i d

ł

o w e j o b s

ł

u g i u r z

ą

d z e n i a j e s t

o d p

ł

a t n e r ó w n i e

ż

w o k r e s i e g w a r a n c y j n y m .

A d r e s y s e r w i s ó w w s z y s t k i c h k r a j ó w z n a j d u j

ą

s i

ę

w

z a

ł ą

c z o n y m s p i s i e a u t o r y z o w a n y c h s e r w i s ó w .

Z l e c e n i e n a p r a w y o r a z p o m o c w r a z i e u s t e r k i

P r o s i m y z a u f a

ć

k o m p e t e n c j o m p r o d u c e n t a . W t e n

s p o s ó b m o

ż

n a z a p e w n i

ć

,

ż

e n a p r a w y p r z e p r o w a d z a n e

b

ę

d

ą

p r z e z w y k w a l i f i k o w a n y c h t e c h n i k ó w s e r w i s u ,

w y p o s a

ż

o n y c h w o r y g i n a l n e c z

ę ś

c i z a m i e n n e .

Nr E

Nr FD

Serwis

O

P L

8 0 1 1 9 1 5 3 5

=1U

)'

(1U

7\SH

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 7 - y t k o w a n i e z g o d n e z p r z e z n a c z e n i e m; y t k o w a n i e z g o d n e

2 6 pl U ż y t k o w a n i e z g o d n e z p r z e z n a c z e n i e m U ż y t k o w a n i e z g o d n e z p r z e z n a c z e n i e m U ż ytkowanie zgodne z przeznaczeniem Nale ż y dok ł adnie przeczyta ć niniejsz ą instrukcj ę . Zapoznanie si ę z ni ą pozwoli na bezpieczne i w ł a ś ciwe...

Strona 8 - W a

2 7 W a ż n e w s k a z ó w k i d o t y c z ą c e b e z p i e c z e ń s t w a pl m W a ż n e w s k a z ó w k i d o t y c z ą c e b e z p i e c z e ń s t w a Wa ż ne wskazówki dotycz ą ce bezpiecze ń stwa m Ostrze ż enie – Niebezpiecze ń stwo po ż aru! ▯ Gor ą cy olej lub t ł uszcz mo ż ...

Strona 12 - ąż

3 1 T a b e l a u s t a w i e ń i p o r a d y pl T a b e l a u s t a w i e ń i p o r a d y Tabela ustawie ń i porady Produkt Temperatura Czas gotowania/pie-czenia Uwagi Mi ę so i drób Stek wo ł owy, ś rednio wysma ż ony (2,5- 3 cm) Podsma ż y ć w temp. 230-240°C Kontynuowa ć sma- ż enie...

Inne modele płyty grzewcze Gaggenau

Wszystkie płyty grzewcze Gaggenau