Krups EA819N10 - Instrukcja obsługi - Strona 34

Krups EA819N10 Ekspres do kawy – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 39
Ładowanie instrukcji

Oto przepisy, które można wykonać:

Café Crème

Przygotuj lungo w dużej filiżance, posłódź i wlej śmietanę. Dodaj wiórki czekoladowe dla dodania smaku.

Moka

Wykonaj cappuccino, posyp piankę z mleka łyżeczką kakao i pokryj bitą śmietaną.

Smoothie kawowe

Dla łakomczuchów na śniadanie zmiksuj jogurt z espresso. W celu złagodzenia, dodaj łyżeczkę płynnego miodu, i w zależności
od pory roku możesz dodać banana, brzoskwinię, by smoothie było bardziej kremowe.

Kawa po wiedeńsku

Przygotuj podwójne espresso lub doppio z cukrem, pokryj grubą warstwą bitej śmietany. Dla łakomczuchów możesz posypać
łyżeczką kakao i/lub dodać wiórki czekoladowe.

Kawa nie jest wystarczająco kremowa.

Przekręć przycisk wielkości mielenia w lewą stronę, by uzyskać
drobniejsze mielenie (może zależeć od rodzaju używanej kawy).

Zmień wkład systemu Aqua Filter (postępuj zgodnie z procedurą
instalacji na stronie 3).

Wykonaj jeden lub więcej cyklów płukania.

Pianka cappuccino jest zbyt płynna

Użyj chłodnego mleka (3/5C°) UHT lub mleka tłustego.

Sprawdzić, czy pojemnik na mleko i wąż nie są zablokowane

287

PL

NAPOJE

KR_ARABICA-LATTE_EA819_8020002251_PL.qxp_Mise en page 1 17/08/2018 14:10 Page287

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)