DeLonghi EN 450.CW Ekspres do kawy – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
G R
R U
P L
Składniki:
1 kapsułka espresso Capriccio
czekolada miętowa After Eight®
czekolada nugatowa
Dopełnić gorącą mleczną pianką
Przygotować kawę z kapsułki Capriccio w iliżance
do espresso. Dopełnić zawartość gorącą mleczną
pianką. Posypać po wierzchu wiórkami czekolady
nugatowej i dodać czekoladę After Eight® do mlecz-
nej pianki, aby udekorować napój. Podawać zaraz po
przygotowaniu.
P R Z E P I S Y D L A S M A K O S Z Y
K A W A A F T E R E I G H T ®
Состав:
1 капсула Capriccio эспрессо
мятный шоколад «After Eight®»
шоколадная нуга
горячая молочная пена сверху
Приготовьте в чашке эспрессо из капсул
Капричио. Залейте сверху горячей молочной
пеной. Покрошите натертую шоколадную нугу
сверху, а в молочную пену воткните шоколадную
пластинку «After Eight®». Подавайте сразу.
Р Е Ц Е П Т Ы Г У Р М А Н А /
К О Ф Е « A F T E R E I G H T ® » /
Σ Υ Ν ΤΑ Γ Ε Σ G O U R M E T /
Υλικά:
1 κάψουλα espresso Capriccio
Σοκολάτες μέντας After Eight®
σοκολάτα με πάστα φουντουκιού
Συμπλήρωμα με ζεστό αφρό γάλακτος
Ετοιμάστε μία κάψουλα Capriccio σε μία κούπα es-
presso. Προσθέστε από πάνω ζεστό αφρό γάλακτος
Πασπαλίστε με νιφάδες σοκολάτας με μαντολάτο και
προσθέστε ένα σοκολατάκι After Eight® στον αφρό
γάλακτος για να ολοκληρωθεί η συνταγή. Σερβίρετε
αμέσως.
Κ Α Φ Ε Σ A F T E R E I G H T ® /
9 6
9 7
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)