DeLonghi EN 470.SAE Nespresso - Instrukcja obsługi - Strona 17

Spis treści:
- Strona 7 – Z A W A R T O Ś Ć; Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α /
- Strona 9 – W S K A Z Ó W K I D O T Y C Z Ą C E B E Z P I E C Z E Ń S T W A; СОХРАНИТЕ ДАННУЮ ИНСТРУКЦИЮ
- Strona 10 – NALEŻY ZACHOWAĆ NINIEJSZĄ INSTRUKCJĘ
- Strona 11 – PRZYGOTOWANIE URZĄDZENIA DO PIERWSZEGO UŻYCIA; ПОДГОТОВК А ВАШЕЙ КО ФЕ-М АШИНЫ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ/
- Strona 12 – ПРИГОТОВ ЛЕНИЕ КО ФЕ /
- Strona 13 – P O D G R Z E W A C Z F I L I Ż A N E K; Θ Ε Ρ Μ Α Ν Τ Η ΡΑ Σ Κ Ο Υ Π Ω Ν /
- Strona 14 – B A R I S TA : K O R Z Y S TA N I E Z A E R O C C I N O; B A R I S TA : Χ Ρ Η Σ Η A E R O C C I N O /
- Strona 15 – P R Z E P I S Y
- Strona 16 – P R Z E P I S Y K L A S Y C Z N E; К ЛАССИЧЕСКИЕ РЕЦЕПТЫ /; Κ Λ Α Σ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Ν ΤΑ Γ Ε Σ /
- Strona 18 – Р Е Ц Е П Т Ы Г У Р М А Н А /; Σ Υ Ν ΤΑ Γ Ε Σ G O U R M E T /
- Strona 19 – P R Z E P I S Y D L A S M A K O S Z Y
- Strona 21 – F U N K C J A O P R Ó Ż N I A N I A; РЕ ЖИМ ОП УС ТОШЕНИя /; Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Α Δ Ε Ι Α Σ Μ ΑΤ Ο Σ /
- Strona 22 – P I E L Ę G N A C J A I C Z Y S Z C Z E N I E U R Z Ą D Z E N I A; C Z Y S Z C Z E N I E A E R O C C I N O; У Х ОД И О Ч И С Т К А /; Ч И С Т К А А Э Р О Ч И Н О /; ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κ ΑΙ Κ ΑΘΑΡΙΣΜΟΣ/; Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Α A E R O C C I N O /
- Strona 23 – T R Y B U S U W A N I A O S A D U W A P I E N N E G O; Р Е Ж И М О Ч И С Т К И О Т Н А К И П И /; Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Ο Σ Κ Α Θ Α Λ ΑΤ Ω Σ Ε Ω Ν /
- Strona 27 – С В я З Ь С К Л У Б О М N E S P R E S S O /; Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Μ Ε Τ Ο; Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Η Κ Α Ι Π Ρ Ο Σ ΤΑ Σ Ι Α Τ Ο Υ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ /
- Strona 28 – E C O L A B O R AT I O N : E C O L A B O R AT I O N . C O M; E C O L A B O R AT I O N : E C O L A B O R AT I O N . C O M /
2.
3.
1.
Składniki:
1 kapsułka espresso
pokruszone kostki lodu
2dopełnić zimną mleczną pianką
Przygotować espresso w wysokiej szklance (350 ml). Dodać cztery-pięć pokruszonych kostek lodu.
Przygotować zimną mleczną piankę i ostrożnie dodać trzy-cztery łyżki stołowe pianki, tak aby
dopełnić zawartość szklanki. Kawa intensywna: Arpeggio Grand Cru / Kawa lekka: Livanto Grand Cru
Składniki:
1 kapsułka espresso
dopełnić gorącą mleczną pianką
Wypełnić wysoką szklankę gorącą mleczną pianką (300 ml). Dopełnić zawartość szklanki
przygotowanym espresso. Kawa intensywna: Indriya z Indii Grand Cru / Kawa lekka: Volluto
Grand Cru
P R Z E P I S Y K L A S Y C Z N E
L AT T E M A C C H I AT O
M R O Ż O N E C A P P U C C I N O
Состав:
1 капсула эспрессо
колотые кубики льда
холодная молочная пена сверху
Приготовьте эспрессо в высоком бокале (350 мл), добавьте четыре или пять колотых
кубиков льда. Подготовьте холодную молочную пену и аккуратно добавьте три или четыре
столовых ложки в бокал поверх кофе. Крепкий: Arpeggio Grand Cru / Легкий: Livanto Grand Cru
Состав:
1 капсула эспрессо
горячая молочная пена сверху
Наполните высокий бокал горячим молоком (300 мл). Залейте сверху подготовленным
эспрессо. Крепкий: Indriya from India Grand Cru / Легкий: Volluto Grand Cru
К ЛАССИЧЕСКИЕ РЕЦЕПТЫ /
Л АТ Т Е М А К И АТ О/
Л Е Д я Н О Й К А П У Ч И Н О /
Υλικά:
1 κάψουλα espresso
Συμπλήρωμα με ζεστό αφρό γάλακτος
Γεμίστε ένα ψηλό ποτήρι με ζεστό αφρό γάλακτος (300ml). Και προσθέστε έναν καφέ espresso.
Έντονος: Εκλεκτή Ποικιλία Indriya from India / Ελαφρύς: Εκλεκτή Ποικιλία Volluto
Υλικά
1 κάψουλα espresso
θρυμματισμένος πάγος
Συμπλήρωμα με κρύο αφρό γάλακτος
Ετοιμάστε έναν καφέ espresso σε ένα ψηλό ποτήρι (350ml), προσθέστε τέσσερα με πέντε
θρυμματισμένα παγάκια. Ετοιμάστε κρύο αφρό γάλακτος και προσεκτικά προσθέστε τρεις
ή τέσσερις κουταλιές της σούπας για να απογεμίσετε το ποτήρι. Έντονος: Εκλεκτή Ποικιλία
Arpeggio / Ελαφρύς: Εκλεκτή Ποικιλία Livanto
L AT T E M A C C H I AT O /
Π Α Γ Ω Μ Ε Ν Ο Σ C A P P U C C I N O /
Κ Λ Α Σ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Ν ΤΑ Γ Ε Σ /
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Podsumowanie
Nespresso to wyjątkowy system umożliwiający parzenie zawsze doskonałego espresso. We wszystkich ekspresach do kawy Nespresso wykorzystano niepowtarzalny system, w którym kawa powstaje pod ciśnieniem o wartości do 19 barów. Każdy parametr obliczono z ogromną precyzją, aby wydobyć niezwykłe aromaty ka...
Uwaga! Wskazówki dotyczące bezpieczeństwa dołączono do urządzenia. Przed pierwszym użyciem urządzenia należy uważnie je przeczytać. Należy przechowywać je w miejscu łatwo do-stępnym, aby zawsze móc po nie sięgnąć. Uwaga! W przypadku pojawienia się tego symbolu należy sprawdzić we wskazówkach dotycz...
G RRU P L • W przypadku uszkodzenia przewodu należy przekazać go produ- centowi, pracownikowi serwisu lub innej wykwalifikowanej oso-bie w celu wymiany. • Nie włączać urządzenia w przypadku uszkodzenia przewodu.• Zwrócić urządzenie do Klubu Nespresso lub autoryzowanego przedstawiciela Nespresso ...
Inne modele ekspresy do kawy DeLonghi
-
DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.95.T
-
DeLonghi EC9155GR
-
DeLonghi EC9155GRPKK
-
DeLonghi EC9155MB
-
DeLonghi EC9155MBPK
-
DeLonghi EC9155W
-
DeLonghi EC9155WPKK
-
DeLonghi EC9355BM
-
DeLonghi ECAM 370.95
-
DeLonghi ECAM 372.95