ILOŚCI DO MIKSOWANIA I CZAS OBRÓBKI; AKCESORIUM METALOWA KOŃCÓWKA MIKSUJĄCA I POJEMNIK; ILOŚCI DO POSIEKANIA I CZAS OBRÓBKI; AKCESORIUM MINIROZDRABNIACZ; ILOŚCI DO UCIERANIA/UBIJANIA I CZAS OBRÓBKI; AKCESORIUM TRADYCYJNA TRZEPACZKA* - Electrolux ESTM3300 - Instrukcja obsługi - Strona 11

Electrolux ESTM3300 Blender – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 15
Ładowanie instrukcji

76

www.electrolux.com

przeciwnym wypadku może dojść do stępienia ostrza.

• Nie zanurzaj urządzenia w wodzie lub innym płynie.

• Przy rozdrabnianiu większych porcji nie używaj nieprzerwanie urządzenia dłużej niż

przez 30 sekund. Przed ponownym uruchomieniem urządzenie musi ostygnąć.

• Urządzenie jest przeznaczone tylko do użytku domowego. Producent nie ponosi

żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikające z niewłaściwego lub

nieprawidłowego użycia.

ILOŚCI DO MIKSOWANIA I CZAS OBRÓBKI

AKCESORIUM METALOWA KOŃCÓWKA MIKSUJĄCA I POJEMNIK

PRZEPIS

SKŁADNIKI

ILOŚĆ

CZAS

PRĘDKOŚĆ

Koktajl ananasowomorelowy

Plastry ananasa

250

g

60 s

Turbo

Suszone morele

40

g

Jogurt

300

g

Koktajl malinowy

Mrożone maliny

250

g

60 s

Turbo

Banany

½

szt.

Woda

100

g

Cukier puder

1

Łyżek

Jogurt

300

g

ILOŚCI DO POSIEKANIA I CZAS OBRÓBKI

AKCESORIUM MINIROZDRABNIACZ

SKŁADNIKI ILOŚĆ

ROZDROB-

NIENIE

CZAS

ROZDROB-

NIENIE

CZAS

ROZDROB-

NIENIE

CZAS

PRĘDKOŚĆ

Marchew 100-200 g

Grube

-

Średnie

5-10 sec

Drobne

10-20 sec

Turbo

Cebula

100-200 g

3-5 sec

10-20 sec

Turbo

Migdały

100-200 g

3-5 sec

7-10 sec

10-20 sec

Turbo

Mięso

100-200 g

-

5 sec

Turbo

Lód

100-200 g

-

5 impulsów: 3

sekundy wł., 2

sekundy wył.

10 impulsów:

3 sekundy

wł., 2

sekundy wył.

Turbo

ILOŚCI DO UCIERANIA/UBIJANIA I CZAS OBRÓBKI

AKCESORIUM TRADYCYJNA TRZEPACZKA*

SKŁADNIKI

ILOŚĆ

CZAS

PRĘDKOŚĆ

Śmietana

500 g

50-70 s

Turbo

Białka jajka

4 szt.

60 s

Turbo

Uwaga: Ubijanie w pojemniku śmietany za pomocą tradycyjna trzepaczka* jest możliwe, gdy temperatura

śmietany wynosi od 4 do 8°C. Do ubijania jajek należy użyć miski o pojemności 1,5 litra.

Spis treści

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)