Philips HI332 Żelazko – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
88
Opis glaËala
(sl. 1)
A
Kontrola temperature
B
Tipka za paru
O
= suho glaËanje
q
= parno glaËanje
w
= glaËanje/e uz najjaËu paru
0
= glaËanje uz dodatnu paru (pritisnite tipku)
(samo za model HI 312)
»
= samoËiπÊenje (povucite prema gore)
C
Indikator kontrole pare
D
Tipka za prskanje vodom
T
E
Otvor za ispuπtanje pare
F
Tipka za mlaz pare
9
(samo za modele HI 322, 332 i 342)
G
Otvor za punjenje vodom
H
GrijaÊa ploËa
I
Æaruljica za kontrolu temperature
(naranËasta)
J
Indikator temperature
K
Spremnik za vodu
L
Tipska ploËica
M
Menzura
N
Mreæni kabel
O
Æaruljica indikatora automatskog iskljuËivanja
(crvena)
(samo za model HI 342)
Temperatura glaËanja
•
Slijedite upute na etiketi tekstilnog predmeta. Ako na tekstilnom
predmetu nema uputa za glaËanje, ali poznajete vrstu tkanine,
posluæite se savjetima u tablici.
•
U tablici su dani podaci za Ëiste materijale bez kemijske obrade.
Ako su materijali kemijski obra eni (sjajni, reljefni ili se ne guævaju),
tada ih glaËajte s niæom temperaturom.
•
Prije poËetka glaËanja razvrstajte materijale prema dozvoljenoj
temperaturi glaËanja: vuna s vunom, pamuk s pamukom, itd.
•
BuduÊi da se glaËalo puno bræe grije nego πto se hladi, glaËajte
najprije materijale koji zahtijevaju niæu temperaturu glaËanja, na
primjer sintetiËke materijale.
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)