Korzystanie z urządzenia; Prasowanie parowe; Funkcje; Funkcja zraszania wodą - Philips GC4250/02 - Instrukcja obsługi - Strona 7

Philips GC4250/02 Żelazko – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 14
Ładowanie instrukcji

1 5

C

Poczekaj, aż żelazko osiągnie wybraną temperaturę. Usłyszysz

dwukrotny sygnał dźwiękowy i przestaną migotać wskaźnik

temperatury oraz odpowiedni symbol.

Korzystanie z urządzenia

Prasowanie parowe

1

Upewnij się, czy w zbiorniku jest wystarczająca ilość wody.

C

2

Wybierz odpowiednie ustawienie pary. Sprawdź, czy wybrane

ustawienie pary jest odpowiednie do wybranej temperatury

prasowania.

- 1 - 3 dla umiarkowanej ilości par y

(nastawy temperatur y

2

do

3

)

- 4 - 6 dla maksymalnej ilości par y

(nastawy temperatur y

3

do MAX)

Patrz: rozdział "Ustawianie temperatur y".

B

Z chwilą osiągnięcia zadanej temperatur y żelazko zacznie wytwarzać

parę.

Prasowanie bez pary

C

1

Ustaw regulator pary w położeniu 0 (= brak pary).

2

Wybierz zalecaną temperaturę prasowania.

Patrz: rozdział "Ustawianie temperatur y".

Funkcje

Funkcja zraszania wodą

Przy dowolnej temperaturze w celu usunięcia uporczywych plam

możesz użyć funkcji zraszania.

Upewnij się, czy w zbiorniku jest wystarczająca ilość wody.

C

1

Aby zwilżyć prasowaną sztukę, kilkakrotnie wciśnij przycisk

zraszania.

POLSKI

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)