Tefal P4624931 - Instrukcja obsługi - Strona 15

Tefal P4624931
Strona 1
1 Strona 1
2 Strona 2
3 Strona 3
4 Strona 4
5 Strona 5
6 Strona 6
7 Strona 7
8 Strona 8
9 Strona 9
10 Strona 10
11 Strona 11
12 Strona 12
13 Strona 13
14 Strona 14
15 Strona 15
16 Strona 16
17 Strona 17
18 Strona 18
19 Strona 19
20 Strona 20
21 Strona 21
22 Strona 22
23 Strona 23
24 Strona 24
25 Strona 25
26 Strona 26
27 Strona 27
28 Strona 28
29 Strona 29
30 Strona 30
31 Strona 31
32 Strona 32
33 Strona 33
34 Strona 34
35 Strona 35
36 Strona 36
37 Strona 37
38 Strona 38
39 Strona 39
40 Strona 40
41 Strona 41
42 Strona 42
43 Strona 43
44 Strona 44
45 Strona 45
46 Strona 46
47 Strona 47
48 Strona 48
Strona: / 48
Ładowanie instrukcji

315

BS

Povrće

TABELA Z A PRIPREMU HR ANE

POVRĆE

(SVJEŽE)

PARA

Sastojak

u

parnoj

košarici i 750 ml vode na
dnu ekspres lonca.

POTAPANJE

Sastojak u vodi i bez
košarice.

MAHUNARKE

POTAPANJE

Bez košare.

750 ml

MAX

1/3

MAX 1

Artičoke, 2 cijele, 600 g svaka (potapanje)

30 do 35 min

Blitva, narezana (2 cm) 700 g (para)

15 do 17 min

Brokoli, cvast 600 g (para)

9 do 11 min

Celer, nasjeckan (potapanje) 600 g

7 do 9 min

Cvekla, crvena, narezana na četvrtine (potapanje)

20 do 25 min

(ovisno o veličini)

Endivija narezana na polovice (900 g) (para)

14 do 16 min

Gljive, narezane 800 g (potapanje)

4 do 5 min

Grah, suvi 250 g (potapanje)

35 do 40 min

Grašak (para)

6 do 8 min

Grašak razdvojen na polovice 250 g (potapanje)

18 do 20 min

Karfiol, cvast 600 g (para)

10 do 12 min

Komorač, narezan na trakice (600 g) (para)

6 do 9 min

Krompir narezan na polovice (950 g) (para)

20 do 25 min

(ovisno o veličini)

Kupus, zeleni i narezani, 500 g (potapanje)

5 do 6 min

Leća, zelena 250 g (potapanje)

14 do 16 min

Luk za kiseljenje (para)

7 do 8 min

Mrkva narezana na okrugle ploške (3 mm) 600 g (para)

17 do 19 min

Paprike babure narezane na polovice (550 g) (para)

14 do 16 min

Patlidžan, oguljen i narezan na ploške (3 mm), 850 g
(para)

10 do 12 min

Praziluk, cijeli i bijeli 650 g (para)

9 do 11 min

Prokelj (para)

10 do 12 min

Rotkva, narezana na kockice (500 g) (para)

14 do 16 min

Špargla, bijela (para)

5 do 6 min

Špinat (para)

3 do 4 min

Tikva, narezana na komade (3 do 5 cm) 600 g (para)

13 do 18 min

Tikvice narezane na okrugle ploške (3 mm) 600 g (para) 12 do 15 min

Zelene mahune, tanke (600 g) (para)

10 do 12 min

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.