Profi Cook Profi Cook PC-UM 1195 - Instrukcja obsługi - Strona 5

47
4. Zdejmij zespół ostrzy i uszczelkę.
5.
Inne części należy myć ręcznie.
6. Ponownie załóż zespół ostrzy i uszczelkę.
7.
Przykręć kołnierz ponownie na swoje miejsce.
W
OCHRONA ŚRODOWISKA
Zużyte urządzenie oddaj do odpowiedniego punktu składowania, gdyż znajdujące się w
urządzeniu niebezpieczne składniki elektryczne i elektroniczne mogą być zagrożeniem dla
środowiska. Nie wyrzucaj wraz z odpadami komunalnymi.
PRZEPISY KULINARNE
PESTO Z KOLENDRY
•
2 garść liście kolendry
•
2 ząbki czosnek
•
60 g orzeszki pinii
•
125 m oliwa z oliwek
•
60 g Parmezan, starty
Zmiksuj kolendrę, czosnek, orzeszki piniowe z połową oliwy do gładkości. Przełóż do dużej miski.
Wymieszaj z parmezanem Dodaj oliwę do odpowiedniej konsystencji: Na dip: gęsta. Na topping:
średnia. Na sos do makaronu: rzadka.
Przepisy są dostępne na naszej stronie internetowej:
http://www.russellhobbs.com/ifu/550931
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Inne modele blendery Profi Cook
-
Profi Cook Profi Cook PC-UM 1207 inox
-
Profi Cook PROFI-COOK PC-UM 1195 Anthrazit
-
Profi Cook PROFI-COOK PC-UM 1195 Red