Strona 3 - Instrukcja obsługi
PL 49 7OHK 637C X RU/HA 7OHK 637C RU/HA PIEKARNIK Spis treści Instalacja, 50-52 UstawianiePodłączenie do sieci elektrycznejDane techniczne Opis urządzenia, 53 Widok ogólnyPanel sterowania Uruchomienie i użytkowanie, 54 Włączanie piekarnika Programy, 55-56 Programy pieczeniaPraktyczne porady na temat...
Strona 4 - Ustawienie; Instalacja
50 PL ! Po zabudowaniu urządzenia nie powinien być możliwy kontakt z jego częściami elektrycznymi.Dane dotyczące zużycia energii podane na tabliczceznamionowej oparte są na pomiarach wykonanychdla tego typu instalacji. Obieg powietrza Aby zapewnić odpowiedni dopływ powietrza, należyusunąć tylną ścia...
Strona 5 - Podłączenie do sieci elektrycznej
PL 51 Podłączenie do sieci elektrycznej Podłączenie do sieci elektrycznej należyprzeprowadzić na kuchence przystosowanej do pracyna prąd zmienny o napięciu i częstotliwości podanychna tabliczce znamionowej ( zob. następna strona ). Płytę grzejną podłącza się do kuchni za pomocąodpowiedniego złącza. ...
Strona 7 - Opis urządzenia; Widok ogólny
PL 53 Panel kontrolny Półka RUSZT Półka BRYTFANNA PROWADNICE ślizgów półek pozycja 5pozycja 4pozycja 3pozycja 2pozycja 1 Opis urządzenia Widok ogólny Panel sterowania Kontrolka POLA GRZEJNE Pokrętło PROGRAMY Pokrętło TERMOSTAT Pokrętło PODWÓJNEPOLA GRZEJNE Pokrętło POLA GRZEJNE Pokrętło PODWÓJNE POL...
Strona 9 - Programy pieczenia; Praktyczne porady dotyczące pieczenia
PL 55 Programy Programy pieczenia ! Dla wszystkich programów pieczenia można ustawić temperaturę w zakresie od 60°C do MAX, z wyjątkiem: • GRILL (zaleca się ustawienie tylko na MAX);• ZAPIEKANIE (zaleca się nie przekraczać temperatury 200°C). Program PIEKARNIK TRADYCYJNY Włączają się obydwa grzejnik...
Strona 10 - Tabela pieczenia
56 PL Programy Potrawy Waga (Kg) Poziomy Wcześniejsze nagrzanie (min) Zalecana temperatura Czas pieczenia (min) Tradycyjny KaczkaPieczeń cielęca lub wołowaPieczeń wieprzowaKruche ciastkaCiasta kruche 111-1 33333 1515151515 200200200 180180 65-75 70-7570-80 15-20 30-35 Multicooking Pizza (na 2 poziom...
Strona 12 - Rodzaje płyt grzejnych; Włączanie płyty witroceramicznej; Płyta grzejna
58 PL C A A B B Rodzaje płyt grzejnych Piekarnik jest przystosowany do płytygrzejnej, która może składać się zdwóch rodzajów elementów grzewczych:żeliwnych płytek elektrycznych ( zob. rysunek 1 ) lub płyt witroceramicznych, które mogą być tradycyjne ( zob. rysunek 2 ) lub z poszerzanymi polami grzej...
Strona 13 - Bezpieczeństwo ogólne; Utylizacja
PL 59 Zalecenia i środkiostrożności ! Niniejsze urządzenie zostało zaprojektowane i wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi normami bezpieczeństwa. Poniższe ostrzeżenia mają na celuzapewnienie bezpieczeństwa użytkowania, dlatego też należy je uważnie przeczytać. Bezpieczeństwo ogólne • Niniejsze ur...
Strona 14 - Konserwacja i utrzymanie; Odłączanie od prądu; Wymiana żarówki; Serwis
60 PL 04/2011 - 195088615.00 XEROX FABRIANO Konserwacja i utrzymanie Odłączanie od prądu Przed każdą czynnością należy odłączyć urządzenieod sieci zasilania elektrycznego. Czyszczenie urządzenia • Części zewnętrzne emaliowane lub ze stali nierdzewnej oraz uszczelki gumowe mogą być czyszczone przypom...