Strona 20 - OSTRZE; SPECYFIKACJE TECHNICZNE
                                                                            83 PL INSTRUKCJA OBS Ł UGI INSTRUKCJA OBS Ł UGI OSTRZE Ż ENIA OSTRZE Ż ENIA A Ta instrukcja obs ł ugi musi by ć przechowywana razem z urz ą dzeniem w celu przysz ł ego wykorzystywania. Je ż eli urz ą dzenie jest sprzedawane lub przesy ł ane innym stronom, sprawdzi ć , czy wraz z nim przekazywana jes...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 21 - OKAP KUCHENNY Z WYPROWADZENIEM ZE-
                                                                            84 na niektórych modelach mo ż na zmniejszy ć odleg ł o ść , jak wskazano w g ł ównym katalogu. Je ż eli instrukcje kuchenki gazowej wskazuj ą wi ę ksz ą odleg ł o ść , nale ż y j ą uwzgl ę dni ć . W wersji wyci ą gu na zewn ą trz, ś rednica kana ł u wyprowadzaj ą cego opary musi by ć nie mniejsza, ...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 22 - PULPIT STEROWANIA DWUPRZYCISKOWY; PULPIT STEROWANIA PI
                                                                            85 F OKAP KUCHENNY RECYRKULACYJNY OKAP KUCHENNY RECYRKULACYJNY (z fi ltrem) W tej wersji, powietrze przep ł ywa przez filtry w ę glowy gdzie jest oczyszczane, a nast ę pnie zostaje przekierowane do kuchni. Po informacje dotycz ą ce monta ż u patrz roz. H. G OBS Ł UGA OBS Ł UGA 1. PULPIT STEROWANIA D...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 23 - INSTRUKCJE WYJMOWANIA I WYMIANY; GLEM DRZEWNYM
                                                                            86 Przycisk + Naciska ć dla zwi ę kszania pr ę dko ś ci silnika Pr ę dko ś ci 1, 2 i 3 s ą wskazywane przez liczb ę zapalaj ą cych si ę diod LED (wy łą czaj ą c diody LED ś wiat ł a i zegara). (w wersji o 4 pr ę dko ś ciach przycisk + b ł yska. Pr ę dko ść czwarta pozostaje w łą czona na ustawiony c...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 24 - MONTA; OBS
                                                                            87 O Ś WIETLENIE O Ś WIETLENIE MONTA Ż I WYMIANA I 1. REFLEKTOR PUNKTOWY Wymiana o ś wietlenia „ Square halogen Light „ – halogeny kwadratowe a) upewni ć si ę czy urz ą dzenie jest od łą czone od zasilania elektrycznego b) otworzy ć ca ł kowicie ramk ę halogenu do po ł o ż enia 90 ( patrz rys. ) nac...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 25 - GWARANCJA
                                                                            88 oboj ę tnym p ł ynnym detergentem lub alkoholem denaturowanym. W przypadku wyko ń czenia odpornego na ś lady palców (fasteel), czy ś ci ć tylko wod ą i oboj ę tnym myd ł em, mi ę kk ą szmatk ą , p ł uka ć i dok ł adnie wyciera ć do sucha. Nie u ż ywa ć produktów, które zawieraj ą substancje ś cie...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 26 - INSTRUKCJE MOCOWANIA, OKAPY KUCHENNE ZE; INSTRUKCJE MONTA
                                                                            89 Producent nie jest odpowiedzialny za wszelkie nieprawid ł owo ś ci w tej instrukcji wynikaj ą ce z b łę dów drukowania lub przek ł adu. Producent zastrzega sobie prawo do modyfikowania swoich produktów gdy uzna to za konieczne lub w interesie u ż ytkownika, bez pogarszania g ł ównych charakteryst...