Strona 3 - Wskazówki; łą
                                                                            pl 5 pl Spi s tr e ś ci plI nstrukcja obs ł ugi Wskazówki bezpiecze ń stwa i wskazówki ostrzegawcze Przed pierwszym w łą czeniem urz ą dzenia Prosz ę przeczyta ц starannie instrukcje u ҫ ytkowania i monta ҫ u! Zawieraj ф one wa ҫ ne informacje na temat ustawienia, u ҫ ytkowania i konserwacji urz ф d...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 6 - Zakres dostawy
                                                                            pl 8 ã= Ostrze ż enie Stare urz ф dzenie uczyni ц niezdatnym do u ҫ ycia 1. Wyj фц wtyczk ę z gniazdka sieciowego. 2. Odci фц elektryczny przewód zasilaj ф cy i usun фц wraz z wtyczk ф . 3. Nie wyjmowa ц pó ł ek i pojemników, aby utrudni ц dzieciom wchodzenie do ś rodka! 4. Nie pozwala ц dzieciom na...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 7 - Temperatura pomieszczenia; Cyrkulacja powietrza; Pod
                                                                            pl 9 Zwraca ć uwag ę na temperatur ę pomieszczenia i dop ł yw powietrza Temperatura pomieszczenia Urz ф dzenie jest skonstruowane dla okre ś lonej klasy klimatycznej. W zale ҫ no ś ci od klasy klimatycznej mo ҫ na eksploatowa ц urz ф dzenie w nast ę puj ф cych zakresach temperatury pomieszczenia, w ...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 8 - Wskazówki dotycz
                                                                            pl 10 Opis urz ą dzenia Prosz ę otworzy ц ostatni ф sk ł adan ф kartk ę z rysunkami. Niniejsza instrukcja obs ł ugi przeznaczona jest dla wielu modeli.Wyposa ҫ enie modeli mo ҫ e si ę ró ҫ ni ц . Odchylenia od wyposa ҫ enia i szczegó ł ów przedstawionych na rysunkach s ф mo ҫ liwe. Rysunek ç1 W łą c...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 9 - ść; Pojemno
                                                                            pl 11 Nastawianie temperatury Regulator temperatury, rysunek 2 /A, przekr ę ci ц na ҫф dane nastawienie. Przy nastawieniu na ś redni zakres w najzimniejszym obszarze osi ф gni ę ta zostaje temeperatura ok. +4 °C, rysunek 3 . Wy ҫ sze nastawienia powoduj ф ni ҫ sz ф temperatur ę w komorze ch ł odzeni...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 10 - Komora zamra
                                                                            pl 12 Komora ch ł odzenia Komora ch ł odzenia jest idealnym miejscem do przechowywania gotowych potraw, pieczywa i ciasta, konserw, skondensowanego mleka, twardych serów, owoców i warzyw wra ҫ liwych na dzia ł anie niskich temperatur oraz owoców po ł udniowych. Przy rozmieszczaniu przestrzega ć : Pr...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 13 - Szklane pó; Pó
                                                                            pl 15 Rozmra ż anie mro ż onek Zale ҫ nie od rodzaju mro ҫ onek i ich dalszego zastosowania, do wyboru s ф nast ę puj ф ce mo ҫ liwo ś ci rozmra ҫ ania: ■ w temperaturze pokojowej, ■ w ch ł odziarce, ■ w piekarniku elektrycznym z/bez wentylatora gor ф cego powietrza, ■ w kuchence mikrofalowej. ã= Uw...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 15 - Wyposa
                                                                            pl 17 Czyszczenie urz ą dzenia ã= Uwaga ■ Nie wolno stosowa ц ҫ adnych ś rodków czyszcz ф cych zawieraj ф cych piasek, zwi ф zki chloru, kwasy lub rozpuszczalniki. ■ Nie wolno stosowa ц ҫ adnych szoruj ф cych ani drapi ф cych g ф bek. Metalowe powierzchnie mog ф ulec korozji. ■ Pó ł ek i pojemników ...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 17 - Sami usuwamy drobne usterki
                                                                            pl 19 Sami usuwamy drobne usterki Przed wezwaniem serwisu:Prosz ę sprawdzi ц , czy mog ф Pa ń stwo sami usun фц drobne usterki w oparciu o podane ni ҫ ej wskazówki. Koszty udzielenia porady przez technika serwisowego ponosi u ҫ ytkownik – tak ҫ e w okresie gwarancji! Zak ł ócenie Mo ż liwa przyczyna...
                                                                     
                                                                                            
                                    Strona 19 - Zlecenie naprawy oraz pomoc
                                                                            pl 21 Serwis obs ł ugi klienta Adres i numer telefonu najbli ҫ szego punktu serwisu mo ҫ na znale ҩц w ksi фҫ ce telefonicznej lub w spisie punktów serwisowych, który do łф czony jest do instrukcji. Prosz ę poda ц serwisowi numer urz ф dzenia (E-Nr.) i numer seryjny (FD).Dane znajduj ф si ę na tabli...