Strona 5 - Wskazówki; łą
pl 20 pl Sp is tre ś c i plInstrukcja obs ł ugi Wskazówki bezpiecze ń stwa i wskazówki ostrzegawcze Przed pierwszym w łą czeniem urz ą dzenia Prosz ę przeczyta ц starannie instrukcje u ҫ ytkowania i monta ҫ u! Zawieraj ф one wa ҫ ne informacje na temat ustawienia, u ҫ ytkowania i konserwacji urz ф d...
Strona 7 - Usuwanie starego
pl 22 Przepisy ogólne Urz ф dzenie przeznaczone jest ■ do ch ł odzenia i zamra ҫ ania produktów spo ҫ ywczych, ■ do przygotowywania lodu. Urz ф dzenie przeznaczone jest do u ҫ ytku w prywatnym gospodarstwie domowym oraz lokalach mieszkalnych.Urz ф dzenie nie powoduje zak ł óce ń fal radiowych zgodni...
Strona 8 - Temperatura pomieszczenia
pl 23 Zakres dostawy Po rozpakowaniu prosz ę sprawdzi ц , czy jaka Ҏ cz ęҎц nie zosta ł a uszkodzona podczas transportu.W razie reklamacji prosz ę zwróci ц si ę do punktu zakupu lub do naszego serwisu.Dostawa sk ł ada si ę z nast ę puj ф cych cz ęҎ ci: ■ Urz ф dzenie wolnostoj ф ce ■ Wyposa ҫ enie...
Strona 9 - Pod
pl 24 Dop ł yw powietrza Rysunek 2 Powietrze ogrzewa si ę na bocznych i na tylnej Ҏ ciance urz ф dzenia. Ogrzane powietrze musi odp ł ywa ц bez przeszkód. W przeciwnym razie ch ł odziarka musi pracowa ц intensywniej i zwi ę ksza si ę zu ҫ ycie energii elektrycznej. Dlatego nigdy nie przys ł ania ц ...
Strona 10 - Miejsce ustawienia; Zmiana zawiasów; Wypoziomowanie
pl 25 Miejsce ustawienia Urz ф dzenie ustawi ц w suchym, przewietrzanym pomieszczeniu. Nie ustawia ц bezpo Ҏ rednio na s ł o ń cu ani w pobli ҫ u ҩ róde ł ciep ł a, takich jak kuchenka, kaloryfery itp. Je ҫ eli nie da si ę unikn фц ustawienia w pobli ҫ u ҩ ród ł a ciep ł a, nale ҫ y zastosowa ц od...
Strona 11 - Panele obs
pl 26 Opis urz ą dzenia Prosz ę otworzy ц ostatni ф sk ł adan ф kartk ę z rysunkami. Niniejsza instrukcja obs ł ugi przeznaczona jest dla wielu modeli.Wyposa ҫ enie modeli mo ҫ e si ę ró ҫ ni ц . Odchylenia od wyposa ҫ enia i szczegó ł ów przedstawionych na rysunkach s ф mo ҫ liwe. Rysunek 1 * Nie ...
Strona 13 - Przestrzega; ywanie komory zamra; ść
pl 28 Pojemno ść u ż ytkowa Dane dotycz ф ce pojemno Ҏ ci u ҫ ytkowej mo ҫ na znale ҩц w urz ф dzeniu na tabliczce znamionowej. Rysunek 9 Komora ch ł odzenia Komora ch ł odzenia jest idealnym miejscem do przechowywania gotowych potraw, pieczywa i ciasta, konserw, skondensowanego mleka, twardych ser...
Strona 16 - Szuflada Chiller; Kostkarka do lodu; Naklejka „OK“
pl 31 Wyposa ż enie specjalne (nie dla wszystkich modeli) Szuflada Chiller Rysunek 1 /9 W szufladzie Chiller panuje ni ҫ sza temperatura ni ҫ w komorze ch ł odzenia. Mo ҫ e tu wyst ф pi ц temperatura nawet poni ҫ ej 0 °C. S ф to optymalne warunki do przechowywania ryb, mi ę sa i w ę dliny. Nie przec...
Strona 19 - Sami usuwamy drobne usterki
pl 34 Sami usuwamy drobne usterki Przed wezwaniem serwisu:Prosz ę sprawdzi ц , czy mog ф Pa ń stwo sami usun фц drobne usterki w oparciu o podane ni ҫ ej wskazówki. Koszty udzielenia porady przez technika serwisowego ponosi u ҫ ytkownik – tak ҫ e w okresie gwarancji! Zak ł ócenie Mo ż liwa przyczyna...
Strona 20 - Zlecenie naprawy oraz pomoc
pl 35 Serwis obs ł ugi klienta Adres i numer telefonu najbli ҫ szego punktu serwisu mo ҫ na znale ҩц w ksi фҫ ce telefonicznej lub w spisie punktów serwisowych, który do łф czony jest do instrukcji. Prosz ę poda ц serwisowi numer urz ф dzenia (E-Nr.) i numer seryjny (FD).Dane znajduj ф si ę na tabl...