Bosch MUZ4EB1 Lodziarnia – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
86
pl
Przepisy kulinarne i wskazówki
Lody morelowe
–
250 g moreli z puszki, bez soku
–
80 g cukru
–
50 ml mleka
–
50 ml maślanki
–
100 g śmietany
■ Utworzyć purée ze wszystkich podanych
składników.
■ Gotową masę włożyć do włączonej
przystawki.
■ Mieszać ok. 20-30 minut.
Lody ślazowe
–
400 ml wody
–
5 torebek herbaty ze ślazu
–
140 g cukru
–
2 łyżeczki soku cytrynowego
–
150 g białego sera
■ Zagotować wodę, włożyć torebki
herbaty i pozostawić do naciągnięcia na
10 minut.
■ Wyjąć torebki herbaty.
■ Dodać sok cytrynowy oraz cukier i tak
długo mieszać, aż cukier się całkowicie
rozpuści.
■ Następnie pozostawić do ostygnięcia.
■ Wymieszać biały ser z herbatą.
■ Gotową masę włożyć do włączonej
przystawki.
■ Mieszać ok. 30-40 minut.
Lody mokka
–
300 ml zimnej kawy
–
200 ml śmietany
–
80 g cukru
–
1 szczypta soli
■ Zmiksować wszystkie podane składniki,
aż cukier się całkowicie rozpuści.
■ Gotową masę włożyć do włączonej
przystawki.
■ Mieszać ok. 20-30 minut.
Zmiany zastrzeżone.
Spis treści
- 3 Użytkowanie zgodne z przeznaczeniem; Proszę dokładnie przeczytać instrukcję obsługi, starannie; Zasady bezpieczeństwa; Niebezpieczeństwo zranienia!
- 4 Opis urządzenia; Zabezpieczenie przed; Przygotowanie; Schłodzenie przystawki do lodów; Przygotowanie surowców; Montaż przystawki do lodów
- 5 Przygotowanie lodów
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)