Electrolux EK 5143 - Instrukcja obsługi - Strona 15

Electrolux EK 5143 Kuchenka – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 32
Ładowanie instrukcji

Duhowka

15

Grilx

Ispolxzuetsq wnutrennij werhnij \lement.

Uskorennyj pusk

Ispolxzuetsq wnutrennij werhnij i nivnij
\lementy. Trebuetsq primerno 7 min. dlq
nagrewa do temperatury 200

º

S. Movet takve

ispolxzowatxsq dlq prigotowleniq bl@d tipa
zapekanki.

Princip raboty duhowki s wentilqciej (revim “wentilqtor”)

Werhnij i nivnij \lementy i kolxcewoj \lement
wokrug wentilqtora nagrewa@t wozduh, kotoryj
prohodit po wozduhowodam, raspolovennym na
zadnej stenke duhowki. Gorq^ij wozduh
cirkuliruet w duhowke i podaetsq nazad
wentilqtorom grilq.

Teplo perenositsq bystro i \ffektiwno;

za^astu@ \to pozwolqet ispolxzowatx bolee
nizku@ temperaturu po srawneni@ s revimom
nagrewa swerhu/snizu. Esli w recepte ukazana
temperatura ot 160

ºC

do 225

ºC

, temperaturu

movno snizitx na 15-20%. ~em wy[e
temperatura, tem w bolx[ej stepeni ee movno
umenx[itx. Dlq temperatur, prewy[a@]ih
225

ºC

, lu^[e ispolxzowatx funkci@ nagrewa

swerhu/snizu.

Knopki tajmera

Uslownye obozna^eniq dlq knopok:

Pl@s

Minus

Tajmer

Wremq raboty duhowki

Wremq okon^aniq raboty duhowki

Uslownye obozna^eniq w informacionnom okne:

A

A

A

A

Simwol awtomati^eskogo revima

Simwol kastr@li

Simwol tajmera

A

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)