Kamado Joe KJ15040320 - Instrukcja obsługi - Strona 80

Kamado Joe KJ15040320
Ładowanie instrukcji

SZYBKI PRZEWODNIK REGULACJI

TEMPERATUR

Przybliżone temperatury poszczególnych technik gotowania.

OSTROŻNIE

ŻAGOWANIE

Grillując w temp. 175°C, aby zapobiec cofaniu się płomienia, ostrożnie
otwórz grilla (lub przeczyść ruszt).

PŁYNY

Nie rozlewaj płynów wewnątrz lub na grilla, gdy jest gorący.

ISKRY

Uważaj na iskry i żar podczas używania grilla na drewnianych
podłogach.

W TRAKCIE DZIAŁANIA

Nie zostawiaj grilla bez nadzoru z otwartą pokrywą grillową.

GRILLOWANIE

400–600˚F (205–315°C)

PRZYPIEKANIE

500–750˚F (260–400°C)

PIECZENIE

300–750˚F (150–400°C)

DUSZENIE

300–450˚F (150–230°C)

WĘDZENIE

225–275˚F (105–135°C)

18

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Inne modele grille Kamado Joe

Wszystkie grille Kamado Joe