Electrolux KODDP77X - Instrukcja obsługi - Strona 80

Spis treści:
- Strona 61 – MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- Strona 62 – urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- Strona 65 – WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- Strona 66 – Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- Strona 69 – Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- Strona 70 – OPIS URZĄDZENIA
- Strona 71 – Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- Strona 72 – PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- Strona 73 – CODZIENNA EKSPLOATACJA
- Strona 74 – Funkcje pieczenia
- Strona 75 – Standardowe funkcje pieczenia
- Strona 76 – Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- Strona 77 – Gotowanie wspomagane
- Strona 82 – FUNKCJE ZEGARA
- Strona 84 – Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- Strona 86 – Obsługa urządzenia: Termosonda
- Strona 87 – Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- Strona 88 – Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- Strona 89 – Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- Strona 90 – Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- Strona 92 – Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- Strona 93 – Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- Strona 97 – Tylne oświetlenie
- Strona 98 – ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- Strona 99 – Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- Strona 100 – Oszczędzanie energii
- Strona 101 – STRUKTURA MENU
- Strona 102 – OCHRONA ŚRODOWISKA
Potrawa
Waga
Poziom półki/akcesoria
Czas
trwania
P21
Udka kurcza‐
ka, świeże
-
3 blacha do pieczenia
Jeśli najpierw zamarynowano udka z kur‐
czaka, ustawić niższą temperaturę i sma‐
żyć je dłużej.
~ 30 min
P22
Kaczka, cała
2 - 3 kg
2; brytfanna na ruszcie
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Umieś‐
cić mięso na brytfannie. Obrócić kaczkę
po upływie połowy czasu pieczenia.
~ 100 min
P23
Gęś, cała
4 - 5 kg
2; głęboka blacha
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Umieś‐
cić mięso na głębokiej blasze do piecze‐
nia. Obrócić gęś po upływie połowy cza‐
su pieczenia.
~ 110 min
Inne
P24
Pieczeń mięs‐
na
1 kg
2; ruszt
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
~ 60 min
Ryby
P25
Cała ryba,
grillowana
0,5-1 kg na
rybę
2 blacha do pieczenia ciasta
Napełnij rybę masłem i użyć swoich ulu‐
bionych przypraw i ziół.
~ 30 min
P26
Filet z ryby
-
3; naczynie żaroodporne na rusz‐
cie
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
20 min
Słodkie wypieki / desery
P27
Sernik
-
2;
Tortownica o średnicy 28 cm
na ruszcie
90 min
P28
Szarlotka
-
2
100-150 ml blacha do piecze‐
nia
60 min
398/716
CODZIENNA EKSPLOATACJA
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Podsumowanie
MYŚLIMY O TOBIE Dziękujemy za zakup urządzenia Electrolux. Jest ono owocem dziesięcioleci doświadczeń i innowacji. To pomysłowe i stylowe urządzenie zostało zaprojektowane z myślą o Tobie. Użytkując je, zawsze ma się pewność uzyskania wspaniałych efektów. Witamy w świecie marki Electrolux Przejdź na...
4. OPIS URZĄDZENIA.................................388 4.1 Ogólne informacje........................388 4.2 Akcesoria..................................... 389 5. WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA............................................... 389 5.1 Chowane pokrętła sterujące........ 389 5.2 Panel ...
• Przed czyszczeniem pirolitycznym należy wyjąć z komory piekarnika wszystkie akcesoria i usunąć osady/rozlane ciecze. 2. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA 2.1 Instalacja OSTRZEŻENIE! Urządzenie może zainstalować wyłącznie wykwalifikowana osoba. • Usunąć wszystkie elementy opakowania. • Nie instalo...
Inne modele piekarniki Electrolux
-
Electrolux EOA5220AOR
-
Electrolux EOA5220AOV
-
Electrolux EOD3C50TX
-
Electrolux EOD6C77V
-
Electrolux EOF3H00BX
-
Electrolux EOF3H50BK
-
Electrolux EOF5C50BV
-
Electrolux EOF5C50BZ
-
Electrolux EVM8E08X
-
Electrolux EVM8E08Z